Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A șaptea ediție a școlii de vară „Vara de AR.TE“, la Arad

Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu Colegiul Național de Arte „Sabin Drăgoi“ va organiza a VII-a ediție a școlii de vară „Vara de AR.TE“, un program special pregătit pentru vacanță, care se adresează copiilor și elevilor.

Astfel, a șaptea ediție a programului „Vara de AR.TE“ va avea loc în perioada 4 iulie 2022 – 12 august 2022, în curtea Clădirii Preparandiei din municipiul Arad, strada Preparandiei, nr. 13.

A șaptea ediție a școlii de vară „Vara de AR.TE“, la Arad
Comentează 1

În cadrul școlii de vară, participanții vor putea să participe la trei module, care vor avea loc de luni până vineri, între orele 9:00 – 11:00 și 11:00 – 13:00, astfel: actorie/dezvoltare personală, dans clasic, jocuri interactive/ateliere de creație și muzică/instrumente muzicale.

În zilele de luni, marți și miercuri se va derula programul „Fii actor pentru o zi“, care va cuprinde lecții de dicție, actorie, improvizație dar și cursuri de dezvoltare personală și codul bunelor maniere.

De asemenea, în perioadele 18 - 20 iulie și 8 - 10 august, în zilele de luni, marți și miercuri va avea loc cursul de dans clasic.

În zilele de joi vor fi organizate jocuri interactive și ateliere de creație păpuși tradiționale, marionete, păpuși de mână, măști.

În zilele de vineri vor avea loc cursurile de pian și instrumente de percuție.

Toate modulele pot fi frecventate de copiii cu vârsta cuprinsă între 5 - 14 ani, iar participarea la acestea este gratuită, fiind necesară înscrierea.

Înscrierile se fac în perioada 10 iunie – 24 iunie, la secretariatul Centrului Municipal de Cultură, situat pe Bulevardul Revoluției nr. 97, etaj 1, ap. 4, și la adresa de email: secretariat@cmcarad.ro. 

Formularul de înscriere poate fi descărcat la adresa: https://www.cmcarad.ro/ro/documente

Prima ediție a școlii de vară „Vara de ARTE“ a avut loc în 2015, iar de atunci în fiecare an, organizatorii, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad, propun ateliere atractive pentru elevii care care se vor afla în Arad în perioada estivală.

Foto: Arhiva

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite