Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CJA a validat parteneriatul cu CNAIR pentru Centura de Est

Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean Arad, Centura de Est a Municipiului Arad reprezintă o prioritate absolută pentru infrastructura județului. În aceste condiţii, consilierii județeni au validat parteneriatul cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) în vederea construirii Centurii.

CJA a validat parteneriatul cu CNAIR pentru Centura de Est
Comentează 0

„Centura de Est este de o importanță strategică pentru județul nostru, dar și pentru întreaga zonă de vest a României. Închiderea inelului de centură al municipiului înseamnă scoaterea traficului de tranzit din municipiu și o legătură mai bună cu autostrada Nădlac-Arad-Timișoara pentru locuitorii Văii Mureșului. În prezent, cererea de finanțare este în evaluare la Ministerul Transporturilor, în etapa de răspuns la unele clarificări”, a afirmat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Centura de Est va avea o lungime de 11 kilometri, un pod peste Mureș (1106 m), un pasaj peste calea ferată (138 m) și 7 intersecții la nivel, tronsonul va fi iluminat și va avea pistă de biciclete.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite