Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Citizens - Viitorul Pereg 0-4, în liga a VI-a

Citizens - Viitorul Pereg 0-4, în liga a VI-a
Comentează 0

De nerecunoscut echipa lui Doru Herțeg după pauza dintre tur și retur. La prima apariție din această primăvară, Citizens a practicat un fotbal haotic, fără relații de joc, cu o apărare visătoare, atac inexistent, dar, mai ales, cu jucători nervoși.
Pe un teren foarte bun al sinteticului din Șega, pe un timp splendid, oaspeții din Pereg au zburdat . Cu patru apărători hotărâți, cu Kindriș și mai ales, Marinași foarte harnici la mijlocul terenului și cu Kalman Kovacs, Dumitru și Maroșan mereu periculoși în față, jucătorii pregătiți de Sandu Bilan s-au impus categoric la o diferență de patru goluri, autorii lor fiind Dumitru ( două), Kalman si Marinași ( câte unul).
De cealaltă parte, chiar dacă Dorinel Herțeg, în convalescență după o operație la genunchi, nu a jucat el fiind  pe post de delegat al echipei sau chiar dacă au lipsit piesele grele ( inexplicabil) , pecum Grădinaru, Dragan, Todea, Radu Anca, Hutan ...și mulți altii, scorul este unul dezamăgitor pentru o echipă ce și-a propus să joace frumos în această ligă a campionatului județean.
Dacă tot s-au legitimat la începutul existenței sau pe parcursul Citizens-ului, e de neînțeles de ce  nu mai vin să joace. Echipa  este alcătuită , mai mult, cu arbitri activi, aceștia fiind prinși în weekend-uri în delegări oficiale , iar cei rămași sunt  așa cum sunt. Păcat.
Arbitrajul a fost asigurat de către brigada: Flavius Neagu, Cătălin Turgyan și Liana NIca, iar observator, Corneliu Tiulea.


Citizens  Arad: Pința , Puicea ( Stupar N.), Costea, Ioja, Bulacu, Luca, Vonea ( Jurik), Barb , Tomescu ( Herlo),Cameniță, Saladea ( Barbură).
Antrenor: Doru Herțeg


Viitorul Pereg: Orth, Veres,Crepelca, Grăjdeanu, Prokopcsak, Maxinesse ( Ferchi), Kindriș, Marinași, Mroșan ( Bilan), Kovacs( Schipfer), Dumitru
Antrenor:  Sandu Bilan

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite