Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ciolacu - dezinteres total pentru sănătatea românilor

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că amânarea relaxării din 1 iulie este „un eşec al guvernării PNL în gestionarea pandemiei”. Amintim că  ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat luni că nu vor mai exista noi măsuri de relaxare din cauza creșterii semnificative a numărului de noi cazuri de Covid-19 din ultimele două săptămâni, scrie b1.ro

Ciolacu - dezinteres total pentru sănătatea românilor
Comentează 0

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, luni seară, că s-a decis amânarea celei de-a patra etape de relaxare, care ar fi urmat să se aplice din 1 iulie.

„Astăzi a avut loc întâlnirea Grupului de suport tehnico-știintific și s-au evaluat cele două săpămâni, în care am avut o creștere a numărului de cazuri noi, a numărului de decese. Propunerile sunt de a amâna noile măsuri de relaxare (n.r. - care ar fi urmat să fie aplicate de la 1 iulie) (...) O parte dintre concetățenii noștri nu au respectat aceste reguli impuse și am văzut o creștere a transmiterii comunitare, dincolo de focarele din spitale. S-a decis în Grupul tehnic amânarea celei de a patra etape de relaxare", a declarat Tătaru, la Digi 24.

Intrați aici pentru detalii.

Foto: INQUAM Photos/George Calin via digi24.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite