Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cine e medicul de la Spitalul Judeţean rănit împreună cu soţia în urma unui accident de circulaţie petrecut la Zimandu Nou

Un accident de circulaţie în care au fost implicate un autoturism şi o motocicletă a avut loc astăzi, în jurul orei 15, la Zimandu Nou. Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă în urma coliziunii au rezultat două victime, ambele conştiente şi neîncarcerate, un bărbat în de  52 ani cu fractură claviculă și o femeie în vârstă de 37 ani cu traumatism bazin. Ambii au fost transportați la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalulu Clinic Judeţean de Urgenţe Arad. 

Cine e medicul de la Spitalul Judeţean rănit împreună cu soţia în urma unui accident de circulaţie petrecut la Zimandu Nou
Comentează 0

Potrivit fostului jurnalist Horia Iacob, un împătimit al motocicletelor, bărbatul accidentat este dr. Lehel Pal.

„Atentie !!! Șirul accidentelor moto nefaste, continua de această data cu prietenul si colegul nostru Dr.Lehel Pal si soția acestuia Pal Oana care au fost accidentati grav de un autovehicol.

Doctor Lehel Pal, care a reparat de-a lungul anilor mulți motociclisti aradeni si sotia Oana, au acum nevoie de susținerea noastră !!!”, a scris poe Facebook Horia Iacob.

Mai trebuie spus că dr. Lehel Pal este medic primar la Spitalul Judeţean, specialist în ortopedie-traumatologie.

Fotografia are rol ilustrativ

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite