Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ford aruncat peste pod de tir la Zimandu Nou / UPDATE: Ce au constatat polițiştii

Ford aruncat peste pod de tir la Zimandu Nou / UPDATE: Ce au constatat polițiştii
Comentează 0

Update 1 Ce au constatat polițiştii

Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că astăzi, în jurul orei 17:45, un tânăr de 18  ani, din Arad, a condus un autoturism pe D.J. 791, în localitatea Zimandu Nou.
Ajungând la intersecția cu DN 79, nu a respectat semnificația indicatorului rutier ,,Oprire”, a pătruns  în intersecție unde a intrat în coliziune cu un autotractor în cuplu cu semiremorcă, condus regulamentar dinspre Arad spre Oradea de un cetățean sârb de 55 ani.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a tânărului.

Cetățeanul sârb a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, tânărului fiindu-i recoltate probe biologice de sânge, deoarece nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


În după-masa zilei de luni, 29 iunie, în jurul orei 19:00 ,conducătorul unui Ford, un tânăr de 19 ani care venea din direcția Sântana, la intrarea pe drumul national care leagă Aradul de Oradea, nu s-a asigurat și a fost lovit în plin și aruncat peste balustrada podului de către un tir care se deplasa către Chișineu-Criș. În urma impactului, șoferul rănit a fost transportat la Spitalul Județean din Arad de către un echipaj SMURD.

Știre în curs de actualizare. 

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite