Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cinci dintr-o lovitură; şoferi prinşi băuţi la volan

Noaptea de 27 iunie, către 28, a fost una plină pentru agenţii de la Serviciul Rutier. Aceştia au depistat în trafic nu mai puţin de cinci şoferi care au consumat băuturi alcoolice, iar ulterior s-au urcat la volan. Recordul nopţii a fost stabilit de un tânăr arădean care a fost depistat în Curtici cu o alcoolemie de 0,87 mg./l.

Cinci dintr-o lovitură; şoferi prinşi băuţi la volan
Comentează 0

În noaptea de 27/28 iunie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat un arădean de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 792/C, pe raza localității Curtici, având o alcoolemie de 0,87 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Cu o alcoolemie de 0,84 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat, de polițiștii din Vladimirescu, un arădean de 50 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza aceleași localități.

Au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului : pe D.J. 792/F, un bărbat de 54 de ani, din Hălmăgel, cu o alcoolemie de 0,77 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe D.J. 792/A, un arădean de 38 de ani, cu o alcoolemie de 0,57 mg./l. alcool pur în aerul expirat și pe D.J. 708, un bărbat de 39 de ani, din Gurahonț, cu o alcoolemie de 0,41 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, pe numele conducătorulor auto fiind întocmite dosare penale.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite