Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CFR Călători: Evitați schimbarea trenurilor în Budapesta din cauza migranţilor!

CFR Călători: Evitați schimbarea trenurilor în Budapesta din cauza migranţilor!
Comentează 0

CFR Călători recomandă pasagerilor din România care doresc să ajungă la Viena sau către alte destinaţii din Europa călătoria cu IR 346/347 "Dacia", fără schimbarea trenului în Budapesta.

Potrivit sursei citate, preţul pentru o călătorie Bucureşti Nord - Viena, cu oferta Smart Tickets, începe de la 39 Euro la vagon clasa a 2-a şi de la 49 de euro la vagon cuşetă.

Biletele la acest tren includ şi rezervarea locurilor până la Viena şi pot fi cumpărate de la casele de bilete CFR Călători din staţiile şi agenţiile deschise traficului internaţional.

Gara de Est din Budapesta a fost temporar închisă, marţi, după ce aproximativ 3.650 de imigranţi au sosit în Viena în cursul zilei de luni, după ce s-au îmbarcat în trenuri cu plecare din Budapesta, un număr record de imigranţi sosiţi pe teritoriul austriac într-o singură zi, potrivit AFP.

Astfel, sute de imigranţi împingeau către porţile metalice ori de câte ori vreun tren urma să plece către Viena sau Munchen, dar au fost blocaţi de către poliţie.

Autorităţile au anunţat la difuzoare că toate trenurile sunt suspendate pentru o perioadă nedeterminată. Documentele imigranţilor au fost verificate, iar cei cu bilete de tren, dar fără vize UE au fost daţi afară din gară.

Sursa: Mediafax
Foto: HotNews
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide