Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cezar, un nume cunoscut în lumea underground, urcă pe ABC Stage în prima zi a Arad Open Air Festival

După cum vă anunţam, pasionaţii de muzică bună şi iubitorii de distracţie sunt aşteptaţi şi anul acesta la Arad Open Air Festival (AOA), festivalul care are loc  la Aeroportul Arad. Ajuns la cea de a VI-a ediţie, AOA se va desfăşura între 8 şi 10 iulie, având printre invitaţi nume anunţate deja precum B.U.G. Mafia, Spike, Smiley, Şatra B.E.N.Z., Dirty Nano, DJ Shiver, Cezar, SIT, Ion Ludwig, Paul K, Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh, Mihigh, Atmann, Bread&Butter, Herck, Sandru, Someşan şi Timirash.

Cezar, un nume cunoscut în lumea underground, urcă pe ABC Stage în prima zi a Arad Open Air Festival
Comentează 0

Unul dintre artiştii care vor urca pe ABC Stage în prima zi a festivalului este Cezar. Acesta este un nume cunoscut deja pe scena underground din România, atât ca artist influent cât și ca DJ. Este un cunoscut producător, are un program încărcat, dar a găsit timpul și energia să își perfecționeze sound-ul ca producător. Atât el cât și duo-ul Praslea au participat la SAE București și s-au familiarizat cu tehnica și echipamentul de studio. Aceasta a implicat proiecte cu muzicieni live, iar Cezar şi Praslea s-au implicat într-un proiect live cu percuționistul Lucian Maxim și cu instrumentistul la vibrafon Alexandru Anastasiu.  Împreună cu Prâslea și Kozo a pus bazele mărcii Understand.

Cum pot fi achiziţionate abonamentele

Fanii lui Cezar sunt aşteptaţi pe 8 iulie, la AOA, la Aeroport. În momentul de faţă, preţul pentru un abonament (Regular Ticket) valabil trei zile, este de numai 149 de lei. Dacă doriţi însă un Camping Ticket, valabil trei zile, care să vă asigure accesul şi în zona de camping, acesta poate fi cumpărat cu 199 de lei. Preţul unui abonament VIP (Special VIP Ticket) valabil trei zile, care asigură accesul în toate zonele festivalului, inclusiv zona VIP, este de 249 de lei. În încheiere, mai trebuie spus că grupurile beneficiază de o ofertă specială (AOA Hi5 Package), şase abonamente tip Regular Ticket la preţ de cinci, care pot fi achiziţionate acum cu 745 de lei.  

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite