Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cetatea Voluntarilor, Guala Pack și Glasspandoor împreună pentru Apateu

Cetatea Voluntarilor, Guala Pack și Glasspandoor împreună pentru Apateu
Comentează 0

Începând din 31 mai, elevii școlii Gimnaziale "Gheorghe Popovici" din Apateu se bucură de un studio de istorie digitalizat, ultra-modern, echipat la cele mai înalte standarde, cu aparatură tehnică și decorat special, într-un mod unic în România.

Colosseum-ul, Poarta sărutului și Coloana infinitului se regăsesc în studio-ul de istorie al școlii, bineînțeles realizate din materiale speciale, redimensionate.

"În cabinetul de istorie se vor desfășura în primul rând lecțiile la disciplina istorie dar și la alte discipline precum și alte activități educaționale ce au loc în cadrul școlii.

Utilizarea display-ului interactiv va elimina vestita cretă și va asigura digitalizarea procesului educațional." - a declarat, Claudiu Vlad, Directorul Școlii Gimnaziale "Gheorghe Popovici" din Apateu.

Cabinetul de istorie este dotat cu tehnologie de ultimă generație: Display interactiv de 65 inch (cu touch, conectivitate wireless, software educațional), laptop, cameră web pentru videoconferință. Display-ul interactiv poate fi utilizat atât în cadrul lecțiilor cu elevii la clasă cât și pentru activitățile online, poate fi folosit și ca și tablă de scris, pentru proiecții de pe laptop, desene, etc.

Cetatea Voluntarilor, care au fost și inițiatorii proiectul, i-au avut alături pe cei de la Guala Pack Nadab și Glasspandoor,  împreună reușind astfel să bifeze un nou proiect de succes marca asociației "Cetatea Voluntarilor Arad".

Gazda evenimentului, directorul școlii, Claudiu Daniel Vlad i-a avut ca invitați pe președintele Consiliul Judetean Arad Iustin Cionca, Inspectorul General al Isj Arad Marius Gondor, Anamaria Popa și Anca Korponai de la Cetatea Voluntarilor Arad, Aniela Mladin, General Manager la Gualapack Nadab, Ucu Dima, CEO la Glasspandoor - totul pentru casa ta împreună cu soția Karina Dima, reprezentanți ai ISU Ineu, primarul Comunei Apateu, Sorin Ioan Danila, viceprimarul Comunei Apateu, Dorel Druțău, cadre didactice din școală.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite