Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O nouă acţiune de suflet a alb-roşilor

Fotbaliştii UTA-ei au participat la o acţiune de suflet. Împreună, fotbaliștii și voluntarii de la Cetatea Voluntarilor au gătit o masă caldă pentru 50 de copii ai străzii de care are grijă zilnic asociația ”Oaza Copiilor”.

O nouă acţiune de suflet a alb-roşilor
Comentează 0

„Pentru că UTA este într-adevăr a arădenilor, astăzi am luat parte la o nouă acțiune emoționantă, poate cea mai emoționantă dintre toate. Au fost și băieții de la prima echipă, dar și tinerii de la echipa a doua, pe care dorim să-i obișnuim cu implicarea socială. O zi emoționantă pentru noi, iar pentru mine, personal, este la fel de intensă ca și cele în care echipa a obținut promovarea. După ziua de astăzi, sunt convins că mulți au altă perspectivă asupra vieții, iar copiilor le-am adus puțină bucurie în cotidianul lor gri. Mesajul este clar: lumea poate fi și altfel, oferind iubire, dând dovadă de toleranță și fiind altruiști. Trebuie doar să ne implicăm și să fie prioritară dorința de a dărui, nu posesia dictată de orgoliu”, spune directorul general Codru Grădinariu.

În altă ordine de idei, având în vedere că are etapă liberă în week-end, miercuri de la ora 17, UTA are programat un amical. Adversară îi va fi Frontera Curtici, care îi va primi pe alb-roşii pe propriul său teren.

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide