Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Certificat “Risc Partener” prin Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad

Certificat “Risc Partener” prin Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad
Comentează 0

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, prin intermediul Camerei de Comerţ Naţionale în parteneriat cu Risco, oferă posibilitatea agenţilor economici să acceseze serviciul RISC PARTENER, un certificat de rating şi evaluare a companiilor.

Certificatul Risc Partener se bazează pe un set unitar de criterii pentru evaluarea companiilor,analizând aspecte precum: buna reputaţie, solvabilitatea, potenţialul de export, incidentele de plată înregistrate,  etc., fiind un instrument de credibilizare a firmelor în relaţia cu partenerii lor de afaceri.

Risc Partener conţine o analiză extinsă a companiei pentru care se execută interogarea, o scară valorică de notare de la 1 la 10 şi certificatul de rating de tip “semafor”, folosind culorile roşu - risc foarte crescut, galben - risc peste nivelul mediu, verde - risc scăzut. Certificatulva fi emis de către CCIA Arad în baza unei solicitări scrise.

Pentru detalii suplimentare legate de acest serviciu vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail ccia@ccia-arad.ro, telefon: 0257-208-800 sau http://www.ccia-arad.ro/ro/risc-partener.html

Biroul de presă CCIA Arad

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite