Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Certificat de urbanism pentru extinderea rețelei de gaz spre Bodrogu Nou, Călugăreni și Felnac

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a semnat certificatul de urbanism pentru extinderea rețelei de gaze naturale spre Bodrogu Nou, Călugăreni și Felnac. Este un proiect finanțat prin Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, unde comuna Felnac este lider de proiect!

 Certificat de urbanism pentru extinderea rețelei de gaz spre Bodrogu Nou, Călugăreni și Felnac
Comentează 0

„Gazele naturale reprezintă o resursă de creștere a calității vieții oamenilor, direct prin modernizarea gospodăriilor – încălzire pe timp de iarnă, gătit, alte facilități – și indirect prin atragerea unor noi investitori, care înseamnă mai mulți bani la bugetele locale și oportunitatea unor locuri de muncă acasă, fără transportarea forței de muncă uneori și la zeci de kilometri”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

La rândul său, Ioan Malița, primarul comunei Felnac, a afirmat că: „Acest proiect reprezintă foarte mult pentru comunitatea noastră. Am finalizat Studiul de Fezabilitate și Proiectul Tehnic. Urmează să scoatem lucrarea la licitație și să trecem la extinderea rețelei. Este un proiect derulat de noi, cu o valoare estimativă de 24-25 de milioane de lei”.

„Mă bucură că, în parteneriat cu Felnacul, putem rezolva problema alimentării cu gaze naturale a satului Bodrogu Nou. Este un proiect important pentru noi, deoarece facilităm alimentarea cu gaz pentru Bodrog, dar, în prelungire, vor beneficia și Călugăreniul și Felnacul de această oportunitate”, a completat Petru Șiclovan, primarul comunei Zădăr

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite