Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Consiliul Județean Arad a eliberat certificatul de urbanism pentru extinderea rețelei de gaz în comunele Felnac și Zădăreni

Consiliul Județean Arad a eliberat certificatul de urbanism pentru elaborarea studiului de fezabilitate în vederea alimentării cu gaze naturale a comunelor Felnac (Felnac și Călugăreni) și Zădăreni (satul Bodrogu Nou). Certificatul a fost eliberat ca urmare a cererilor adresate de cele două comune.

Consiliul Județean Arad a eliberat certificatul de urbanism pentru extinderea rețelei de gaz în comunele Felnac și Zădăreni
Comentează 0

„Unul dintre cele mai importante și așteptate proiecte în județul Arad îl reprezintă extinderea rețelei de gaz. Mă bucur că există deja administrații care au început să facă pașii necesari pentru realizarea acestui proiect și îndemn și celelalte administrații locale să facă demersurile în vederea alimentării cu gaz a localităților. Guvernul PNL susține extinderea rețelelor de gaz printr-un program național, cu finanțare de la Uniunea Europeană”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Gazele necesare sunt preluate din conducta de medie presiune care alimentează comuna Zădăreni. Amplasarea conductelor este stabilită în lungul străzilor, iar montarea se va face în subteran la adâncimea medie de 0,90 m măsurată de la generatoarea superioară a conductei.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite