Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cercetările în casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, reluate astăzi. Ce caută anchetatorii

Cercetarea şi căutarea unor noi probe în locuinţa, în dependinţele, în autoturismul şi în autoutilitara lui Gheorghe Dincă au fost reluate astăzi, în prezența lui şi a avocatului său.

Cercetările în casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, reluate astăzi. Ce caută anchetatorii
Comentează 1

Anchetatorii au ajuns în această dimineață din nou la casa lui Gheorghe Dincă. Azi vor sparge gropile betonate din curte. Şi vor face noi percheziții la autoturismul și autoutilitara inculpatului. Deja anchetatorii au găsit în mașina lui Dincă fire de păr și verifică dacă acestea aparţin victimelor. Și tot în mașina lui au găsit țesături arse și fragmete de os.

Anchetatorii vor începe să cerceteze curtea lui Gheorghe Dincă, tot atunci vor fi sparte și gropile cimentate din curtea locuinței lui.

După ce vor fi adunate toate probele, Gheorghe Dincă va fi transferat la București.

DIICOT a transmis un comunicat privind cercetările de duminică de la casa groazei din Caracal:

”Astăzi, data de 04.08.2019, procurorii DIICOT - Structura centrală împreună cu polițiștii specializați din cadrul Poliției Române - delegați au continuat activitățile de cercetare în dosarul cauzei, între care și cele de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, în urma cărora au fost identificate și ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, ce urmează a fi procesate.

Avocatul familiei Luizei Melencu desființează ancheta de la Caracal. Predicție sumbră despre victime

Activitățile de cercetare și căutare în locuința, în dependințele, în autoturismul și în autoutilitara inculpatului nu au fost finalizate, urmând a fi continuate și în cursul zilelor următoare, în mod neîntrerupt, în prezenta inculpatului și a avocatului său.

Menționăm că activitățile de cercetare și căutare care nu presupun prezența inculpatului sunt încă în desfășurare” 

Anchetatorii au găsit noi pete de sânge, precum și un aparat de fotografiat.

Aparatul de fotografiat va fi dus la București, acolo urmând, în prezența lui Gheorghe Dincă, să fie desigilita aparatul foto și să se stabilească dacă conține sau nu informații relevante.

De asemenea, obiectele cu petele de sânge vor ajunge la Institutul de Medicină Legală din București pentru a fi analizate.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite