Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CARACAL. Cazul Luiza. Detalii tulburătoare din ancheta DIICOT: s-a găsit un sac cu oase și cenușă

Mai multe fragmente osoase și cenușă au fost găsite, luni, într-o pădure din apropiere de Caracal, care fusese indicată de principalul suspect în Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a declarat că este trupul Luizei, însă anchetatorii trebuie să le testeze la INML.

CARACAL. Cazul Luiza. Detalii tulburătoare din ancheta DIICOT: s-a găsit un sac cu oase și cenușă
Comentează 1

"Azi a fost reluată cercetarea la fața locului, inculpatul a fost dus în teren și a indicat că a abandonat un sac cu fragmente osoase arse și cenușă. Am găsit mai multe rămășițe umane arse, cenușă. Aceasta trebuie să fie cernută pentru a vedea ce resturi sunt acolo. Din declarația sa, Dincă așa a declarat - că e trupul Luizei. Până nu avem teste de laborator, nu putem spune exact. Probele sunt ridicate și vor fi trimise spre expertizare", a declarat Mihaela Porime, purtător de cuvânt DIICOT București.

Potrivit acesteia, în cazul Luizei, Gheorghe Dincă a susținut că a folosit aceeași metodă ca în cel al Alexandrei.

"Agresiunea s-a petrecut tot la domiciliul său", a mai spus purtătorul de cuvânt al DIICOT.

"Aceste fragmente osoase au fost găsite într-un sac. Ancheta continuă", a mai spus Mihaela Porime.

Întrebată dacă anchetatorii mai au încredere în declarațiile lui Dincă, ținând cont de faptul că și le-a tot schimbat, aceasta a declarat: "Declarațiile lui nu sunt singura noastră pistă."

Dincă a declarat că a ucis-o și incendiat-o pe Luiza în aceeași zi, mai spune Mihaela Porime.

În ceea ce privește existența unor eventuali complici, Porime a declarat că anchetatorii nu au informații în acest sens.

Dincă are un calendar al victimelor. "Nu a acționat ocazional, pare un criminal în serie"

Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani, din Caracal, care a mărturisit că le-ar fi ucis şi incinerat pe Alexandra (15 ani) şi Luiza (18 ani), se apropie de profilul psihologic al unui criminal în serie, a declarat, la Realitatea TV, Gabriel Diaconu, medic psihiatru.

CAZUL CARACAL. Răsturnare de situație: profilul psihologic al lui Dincă ascunde fapte tulburătoare

"Ataşamentul lui faţă de victime este atât de intens încât, dacă ar vorbi despre ele, e ca şi cum le-ar pierde. El consideră că le-a făcut un bine." Citește continuarea AICI

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite