Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Centrale pe peleti, confort și costuri minime

Centralele pe peleti Edilkamin au un randament real de peste 90%, fiind complet automatizate iar prin sistemul ZipFlow este garantata aprinderea peletilor. Cu ajutorul unui termostat de ambient, le poti programa, chiar si de la distanta pentru a-ti crea confortul dorit. La acestea se adauga si garantia extinsa de 6 ani la corp.

Centrale pe peleti, confort și costuri minime
Comentează 0

Utilizatorii sistemelor Edilkamin iti recomanda centralele cu cel mai bun raport calitate/pret existent in Romania. Inovam si dezvoltam continuu sisteme inteligente pentru incalzirea locuintelor si spatiilor comerciale, pentru ca tu sa ai confortul mult dorit la costuri minime. Intra si ti un CLUBUL UTILIZATORILOR Edilkamin si uita de costurile ridicate cu sistemele de incalzire clasice si de disconfortul creat de alimentarea centralelor pe lemne sau alt combustibil solid.

Fericirea oamenilor sta in lucruri marunte. Fiecare om doreste sa aiba o familie fericita, sa le poata oferi persoanelor apropiate confortul mult dorit si sa le satisfaca placerile in functie de nevoile fiecaruia. Nu lasa pe nimeni si nimic sa-ti distruga confortul si linistea, doar ca sa faci niste compromisuri.

Centrale pe peleti a fost si este un termen nou pentru majoritatea dintre noi. Suntem sceptici, uneori slab informati, de cele mai multe ori influentati. Pentru inceput, ce trebuie sa cunosti este ca o centrala pe peleti are o functionare aproape similara cu a uneia pe gaze naturale: are randament (eficienta) de peste 90%, este complet automatizata (o alimentezi o data pe zi sau la cateva zile), se opreste si porneste singura, are termostat de ambient, se poate comanda chiar si prin internet.

centrala pe peleti compacta nu necesita cos inalt, peste cel mai inalt punct al casei, deci reduci costuri. O centrala pe peleti consuma peleti in functie de necesitate, de gradul de izolare al locuintei. Eficienta unei centrale pe peleti este data de randamentul acesteia, de managementul resurselor.

Cat de important este pentru tine sa obtii beneficiile mult dorite la un cost minim? 

Iti oferim garantia ca o simpla discutie cu unul dintre consultantii nostri te va ajuta sa intelegi cum poti sa-ti imbunatatesti stilul de viata alegand solutia de incalzire care te avantajeaza cel mai mult. Decizia de a alege Sistemele Inteligente Edilkamin pe care mii de utilizatori din Uniunea Europeana inca le folosesc sau alte solutii iti apartine.


Scrie un comentariu

trimite