Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cele mai tari "PERLE" din fotbalul românesc în 2015

Declaraţiile haioase n-au lipsit nici în 2015, deşi fotbalul a pierdut personaje precum Cristi Borcea, Mihai Stoica sau Ioan Becali.
 

Cele mai tari
Comentează 0

Iată o selecţie a celor mai tari declarații ale anului 2015:

1. "Mourinho este singurul bărbat pe care nu te-ai supăra dacă te-ar înșela soția cu el", Daniel Stanciu, manager ACS Poli Timişoara.

2. "Gigi e fratele meu, de fiecare dată când vreau să driblez mă gândesc la el și apoi dau drumul la minge", Sulley Muniru.

3. "Când au venit ăștia de la Alkmaar la Giurgiu și au văzut lumea cu pepeni și roșii au zis că e expoziție, nu știau cât de săraci suntem", Marius Șumudică 

4. "Am fost în vestiar și le-am zis băieților să jucăm din plăcere, nu contează câte bătăi luăm. Două mai slabe în campionat tot găsim", Valeriu Iftime către jucătorii de la Botoșani.

5. "Alibec trebuie s-o lase mai moale cu țigările, că talentat e, dă-o naibii de aici. Știți ce face? Se duce cu țigara și în duș", Dumitru Dragomir despre atacantul de la Astra.

6. "Dacă mai rămînea Rădoi la Extensiv, poate l-aș fi ajutat să ia Bacalaureatul și acum nu mai avea atîtea probleme", Sorin Cârțu despre Mirel Rădoi.

7. "Mi-a amintit de Moartea lui Fulger, pe care eu o recitam la 4 ani în curtea casei părintești de la Tîrgoviște", Cornel Dinu despre plecarea lui Dinu Gheorghe de la Dinamo.

8. "Pentru noi e importantă săptămâna asta. Sunt două meciuri tari. Unul l-am trecut. Mai avem două", Gică Hagi.

9. "Eu nu sunt ca FCSB să stau să le dau punguțe non-stop jucătorilor. Noi le dăm să mănânce murături, gogonele, gogoșari, că acolo sunt vitaminele", Marius Șumudică.

10. "Asta a fost cea mai slabă prestație a lui Dinamo din această toamnă", Dinu Gheorghe după un meci vara, la 40 de grade.

11. "Și eu aș putea să spun foarte multe de Hagi, dar nu vreau. Pot să zic că e cel mai mare dușman al limbii române sau că-l mușcă gramatica de limbă, dar nu vreau s-o fac", Mircea Rednic, atac "involuntar" la Gică Hagi.

12. "Băi, frate, sunt vreo 2-3 echipe la ale căror goluri comentatorii strigă ca la meciuri din Argentina, nu se mai opresc: GOOOOOL! Și când marcăm noi: Alibec, gol", Marius Șumudică după 1-0 cu Steaua.

13. "Budescu a avut un ritm între bucătărie și sufragerie", Cornel Dinu despre Constantin Budescu.

14. "Nu știu de ce am fost eliminat. Că l-am scuipat pe arbitru? Eram la distanță de el. Cum să scuipi pe cineva de la 7 metri?!", Denis Alibec.

15. "Nu știu ce înseamnă "Amore per siempre", nu prea le am cu engleza". Nicolae Zuluf, fost fotbalist, actualmente soț al Sânzianei Buruiană.

sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite