Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cele mai bune telefoane ieftine cu funcții superioare

Cele mai bune telefoane ieftine cu funcții superioare
Comentează 0

Odată cu evoluarea tehnologiei, pe piață au apărut diverse dispozitive cu tot felul de funcții costisitoare, poate chiar nefolositoare pentru utilizatorii obișnuiți. De la numărul mare de camere, până la performanța sistemelor de operare, dispozitivele la care ne referim sunt telefoanele. Telefoanele ne sunt folositoare zi de zi, însă dacă nu facem parte din domeniile care necesită utilizarea intensă a device-ului precum cele business, IT sau design, atunci se întâmplă să nu avem mereu nevoie de toate funcțiile ce se găsesc pe piață, și să optăm pentru un telefon „normal”. Deși și în cazul telefoanelor ieftine, performanța se ridică peste așteptări, totuși prețul lor rămâne unul accesibil și comod pentru majoritatea românilor. De aceea, în rândurile ce urmează, vrem să vă prezentăm patru astfel de telefoane, ce se încadrează într-un buget mai scăzut și sunt destinate utilizatorilor obișnuiți, pentru activități de zi cu zi. Să începem!

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+

Vom începe cu cel mai scump telefon din categoria menționată de noi. Xiaomi surprinde cu acest smartphone cu funcții incredibile, la numai 2050 lei. Acest device vine cu o capacitate de stocare de 256 GB, 8 GB rami, și rețea 5G, ce asigură buna conectare atât la internetul prin date mobile, cât și la rețelele de wifi. Se găsește în culori precum Negru, Alb și Albastru și are integrat sistemul Android 12, una dintre cele mai recente versiuni. Vine cu un ecran de 6.67 inchi, o baterie puternică de 5000 mAh și camere perfecte pentru fotografii excepționale de 2 MP Macro, 8 MP Ultrawide, respectiv 200 MP Wide. Poate filma în Full HD și uimește cu navigarea sa smooth, datorată procesorului MediaTek MT6877V Dimensity 1080. Este telefonul ieftin perfect pentru un buget mediu spre mare.

Samsung Galaxy A53

Următorul model de telefon din categoria noastră este Samsung A53, model ce se găsește pe piață la prețul de numai 1820 lei. Acest device vine în culori precum Negru, Alb, Portocaliu și Albastru și poate avea până la 256 GB capacitate de stocare. Cu 6 GB rami și rețea 5G, acest telefon vă va permite să navigați pe internet după bunul plac. Samsung surprinde cu procesorul Exynos 1280 și Android 12, încadrate pe un ecran ce livrează la 6.5 inchi, cu o baterie de 5000 mAh. Vă veți putea bucura de fotografiile minunate capturate pe camerele de 12 MP Wide, 5 MP Macro, 5 MP Depth, precum și 16 MP Wide și filma cu ajutorul funcțiilor autofocus și HDR. Este telefonul ieftin perfect pentru un buget mediu.

Samsung Galaxy A54

Continuăm cu următorul telefon, tot marca Samsung, însă un model ceva mai nou decât fratele A53, și anume Samsung A54. Acest telefon este fratele geamăn al modelului S23, prin înfățișare, însă se prezintă la un buget mult mai scăzut față de acesta, și anume la 1650 lei. Se găsește în culori precum Negru, Alb, Verde sau Violet și vine cu o capacitate de stocare de 128 GB sau 256 GB. Cu 8 GB rami și rețea 5G, vă veți putea bucura de navigarea smooth a sistemului pe toată durata zilei. Samsung uimește cu procesorul Exynos 1380, varianta mai îmbunătățită față de cea regăsită la modelul anterior, și cu bateria de 5000 mAh. Nu ezitați să fotografiați împrejurimile atunci când ieșiți la plimbare cu ajutorul camerelor de 12 MP Ultrawide, 5 MP Macro, respectiv 50 MP Wide, și să filmați în Full HD sau 4k. Acest smartphone mai vine și cu Android 13, cel mai nou model de sistem, ce se va afișa pe un ecran de 6.4 inchi. Este telefonul ieftin perfect pentru un buget mediu.

Realme C55

Ultimul telefon din categoria noastră este Realme C55, o marcă apărută de curând, dar care face deja furori. Acest smartphone se găsește pe piață la cel mai mic preț dintre toate device-urile menționate, și anume la doar 910 lei. Puteți alege între modele în culori precum Rainy Night sau Sunshower, cu capacități de 6 GB sau 8 GB rami. Cu 128 GB memorie internă și o baterie ce nu vă va lăsa la greu, de 5000 mAh, cu C55 veți putea naviga pe internet sau juca fără probleme. Dispune de sistemul Androi 13 pentru cele mai noi funcții și vine cu husă de spate cadou în pachet. Are un procesor MediaTek Helio G88 ce vă va permite să îl folosiți cum doriți și camere excepționale de 2 MP Depth, respectiv 64 MP Wide. Este telefonul perfect pentru un buget mic.

Acum că ați aflat care sunt cele mai ieftine telefoane de la momentul actual, nu ezitați să le comandați din mediul online, pentru a beneficia de diverse oferte și surprize. Happy shopping!


Scrie un comentariu

trimite