Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cele mai apreciate tipuri de uși și ferestre din PVC în 2022

Cele mai apreciate tipuri de uși și ferestre din PVC în 2022
Comentează 0

Clorura de polivinil neplastifiata, cunoscuta în mod popular sub numele de uPVC, a devenit unul dintre cele mai utilizate materiale pentru interior și pentru ferestre din întreaga lume. Acesta oferă caselor și spațiilor comerciale o izolare excelentă împotriva intemperiilor, izolare fonică și securitate, toate fară a sacrifica aspectul estetic plăcut ochiului. Gama de uși și ferestre din PVC a crescut galopant de-a lungul anilor și este acum disponibilă într-o varietate de culori, texturi, stiluri, dimensiuni și modele, făcând ferestrele și ușile din PVC soluția ideală pentru orice proiect nou sau de renovare.

În comparație cu ferestrele și ușile din aluminiu, lemn sau oțel utilizate în mod convențional, ușile și ferestrele din PVC au rezistență, robustețe și durată de viață crescute. Datorita schimbărilor rapide ale tehnologiei, coroborate cu procese superioare de fabricație, ușile și ferestrele din PVC sunt construite pentru a rezista mai degrabă decenii decât ani. În plus, sunt făcute pentru a rezista la elementele dure ale naturii și, cu rezistență incorporată la decolorare, împreună cu întreținere minimă, vor arăta la fel de bine ca și în prima zi în care au fost montate. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bine vândute ferestre din PVC și cele mai bine vândute uși din PVC utilizate pe piață în prezent.

Ferestre și uși batante din PVC

Practice, simple, dar sofisticate, ferestrele și ușile batante sunt proiectate pentru a se potrivi cu decorul casei tale indiferent de stil și mențin atmosfera caldă și senină. Aflandu-se cu ușurință printre cele mai utilizate modele de uși și ferestre, ușile și ferestrele batante necesita o întreținere minimă și sunt, de asemenea, suficient de dure pentru a asigura un mediu fară probleme ani de zile. Mai mult, aceste ferestre și uși contribuie, de asemenea, la adăugarea unui plus de securitate cu caracteristici de ultimă generație, cum ar fi balamale puternice, blocare în mai multe puncte și sticlă de siguranță laminată.

Uși glisante din PVC

Ușa din PVC cu glisare oferă o opțiune elegantă pentru a crea spații de locuit unice și inspirate. Concepute special pentru a rezista testelor vremii grele, ușile glisante oferă o soluție inovatoare și elegantă pentru maximizarea priveliștii folosind întinderi largi neîntrerupte de sticlă. Dispunând de o funcționare aproape fară efort a cercevelelor și de un aspect arhitectural instantaneu, aceste uși ajută la asigurarea unei protecții de neegalat împotriva infiltrațiilor de aer, praf și apa datorită proprietăților sale superioare de etanșare. În plus, aceste uși oferă, de asemenea, o eficienta energetică și o izolare fonică remarcabile, garantând, de asemenea, o lungă durată de viață cu întreținere redusă.

Uși glisante și pliabile din PVC

Designul unic al ușii cu pliere glisantă din uPVC vă poate ajuta să vă transformați casa, lăsând să intre lumina naturală, îmbunătățind în același timp securitatea și accesul. Aceste uși vă ajută să vă deschideți casa către peisajul de afară datorită capacității sale de a se deschide complet. Acestea pot fi deschise fie la stangă, fie la dreapta pentru a crea o deschidere care poate fi la fel de mare ca dimensiunea tocului ușii. De asemenea, poate fi prinsă în orice direcție. În plus, oferă, de asemenea, securitate sporită, performanță de etanșeitate la intemperii și izolație, datorită faptului că există un spațiu neglijabil între caneluri.

Fie că este vorba despre o lucrare de renovare, sau construcție de la "zero", dacă aveți nevoie de ferestre si usi cu profile PVC si sticla termopan sau tripan ne puteți contacta "Glasspandoor", va stam mereu la dispozitie atat pe partea de consiliere cat si pe partea de vanzare. Ne gasiti la numarul de telefon 0374 493 030, sau direct in magazine. Vedeti lista magazinelor noastre aici.

Sigur, va intrebati ce profile PVC folosim. In ceea ce priveste profilele folosite acestea sunt produse si furnizate de Klass Coating System, un producator roman de profile, care a demonstrat dealungul anilor ca profilul Klass este unul de calitate superioara clasa A si B, care se diferentiaza in piata prin design geometric, pret foarte competitiv si garantie extinsa de folosire. Mai multe detalii tehnice despre profilele folosite regasiti aici.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite