Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cel mai SĂNĂTOS mic dejun din lume

Cel mai SĂNĂTOS mic dejun din lume
Comentează 0

Faptul că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei este un lucru știu de toată lumea. Astfel, automat trebuie să fie și cea mai sănătoasă masă a zilei.  Un mic dejun sănătos ajută considerabil la îmbunătățirea mai multor funcții ale corpului.

Micul dejun ideal există și el îți va schimba viața. Radical, susţin cei de la unica.ro.

Dacă urmezi rețeta inedită pe care ți-o vom oferi în cele ce urmează, o să ai parte de nenumărate și vizibile rezultate pozitive. Vei slăbi – și în cel mai sănătos, la îndemână și neforțat mod posibil. Îți vei întări sistemul imunitar, corpul tău apărându-se astfel mult mai ușor împotriva infecțiilor și bolilor de tot felul. Părul îți va deveni mai bogat, mai rezistent și mai strălucitor… Eventualele probleme cu tranzitul intestinal vor dispărea. Tenul îți va arăta atât de tânăr și de curat încât toți vor crede că te-ai supus unor intervenții estetice. Vei avea un tonus zilnic de invidiat. Și câte și mai câte….

Ah, și cel mai bun lucru? Se face extrem de rapid și de ușor și este incredibil de delicios.

Ingrediente

1 lingură de pectină de măr

1 lingură de miere

240 g iaurt

30 picături de propolis

3 linguri de ovăz și de fruct deshidratat (preferatul tău)

40-50 g nuci măcinate

½ linguriță de scorțișoară

Sigur și-a rămas gândul la pectina de măr, de care este foarte probabil să nu fi auzit până acum. Ei bine, definiția ei oficială este “clasă de compuși organici care se găsesc în țesuturile celulelor vegetale și care, prin amestecare cu apă și prin fierbere, capătă forma unei gelatine, fiind folosiți în industria alimentară, farmaceutică și în cosmetică; (și la sg.) compus organic vegetal din această clasă.”

Metoda de preparare a pectinei

Ai nevoie numai de 1 kg de mere și de 2,5 litri de apă. Pune apa la fiert. Spală merele bine, curăță-le de miez și taie-le în bucățele cât mai mici. Adaugă merele în apa clocotindă, și lasă-le la fiert timp de 30 de minute, amestecând constant. Scoate-le, scurge-le și pune-le în borcane.

Rețeta micului-dejun

După ce pectina este gata, amestec-o cu iaurt și ține-o la frigider peste noapte. Dimineața, adaugă și restul ingredientelor și amestecă bine.

Lasă amestecul la temperatura camerei ca să se mai înmoaie ovăzul și să fie ușor de mestecat și digerat.

Dacă vei lua acest mic-dejun timp de câteva zile consecutiv, vei observa cu siguranță îmbunătățirile aduse stării tale de sănătate și siluetei tale.

Sursa: unica.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide