Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cea mai trendy geacă de sezon pentru copii – Ce oferă și cum să o asortați

Cea mai trendy geacă de sezon pentru copii – Ce oferă și cum să o asortați
Comentează 0

Sezonul rece vine cu o mulțime de provocări, printre care și asortarea cu haine potrivite vremii de afară. De la mic la mare, este important să purtăm îmbrăcăminte călduroasă, care ne poate feri de vânt, ninsoare și ploaie. Astfel că, dacă vă numărați printre persoanele care au copii în familie și vă doriți să le schimbați garderoba în cel mai modern mod, noi vrem să vă ajutăm pe această cale. În rândurile ce urmează vă vom prezenta avantajele celei mai trendy geci copii ale acestei ierni și vă vom ajuta să o asortați cu ținuta celor mici. Să începem!

Printre cele mai moderne geci copii pentru această iarnă se numără geaca sherpa, confecționată dintr-un bumbac pufos și plușat. Aceasta oferă o mulțime de avantaje, printre care și protecția împotriva frigului, culorile și modelele variate sau lungimile potrivite oricărui stil. În continuare, vă vom detalia fiecare avantaj în parte dintre cele enumerate, pentru a vă convinge de funcționalitatea acestei geci. Cu siguranță vă veți impresiona copiii cu o astfel de alegere.

Geaca sherpa – Avantaje

1. Protecția împotriva frigului: fiind confecționată dintr-un bumbac plușat, geaca de copii tip sherpa este o alegere inspirată dacă locuiți într-o zonă mai friguroasă, cum ar fi la munte sau în mediul rural. Chiar și dacă vă situați în oraș, această geacă va continua să fie o variantă potrivită, însă am menționat de zonele mai friguroase datorită protecției înalte pe care o oferă împotriva frigului. Cu o astfel de jachetă de iarnă, copilul dumneavoastră se va simți de parcă este înfășurat în păturica favorită tot timpul. Se va simți protejat, comod și va avea libertate în mișcare la orice activitate. Totodată, frigul nu va pătrunde pe sub geacă și datorită căptușelii groase de la interior. Materialul pufos se întinde pe toată suprafața jachetei iar, în combinație cu căptușeala de înaltă calitate, se va forma o geacă minunată pentru sezonul rece.

2. Lungimile variate: sherpa mai oferă și o varitate de lungimi pentru copilul dumneavoastră. Puteți alege dintre gecile scurte, cele până în talie, sau dintre cele lungi. Pentru zilele mai puțin friguroase, primele două modele menționate sunt o alegere potrivită. Însă pe perioada de ninsoare abundentă, optați pentru cele lungi cu toată încrederea. Căptușeala se va întinde pe toată lungimea jachetei, deci stați fără griji. Micuțul familiei va fi protejat non-stop. Lungimile variate mai ajută și la stilul personal. Indiferent de îmbrăcăminte, fie ea sportivă, elegantă sau casual, prichindelul va ieși în evidență în fața tuturor cu o astfel de geacă. Deci aveți numai de câștigat dacă alegeți sherpa în favoarea altor tipuri de jachete.

3. Modelele: și nu în ultimul rând, mai trebuie să țineți cont și de modele. Această geacă vă oferă o varietate largă din care să alegeți, de la modele simple într-o singură culoare, până la cele complexe cu imprimeuri moderne. Pentru o domnișoară în devenire puteți opta pentru sherpa în culori mov, roz, crem sau chiar verde deschis, fără model. Iar pentru un băiețel activ, sherpa în culori bleumarin, negru sau verde închis cu imprimeuri stilate se va face remarcată. Nu uitați că este importantă și părerea micuțului, așa că nu ezitați să vă întrebați copilul ce preferă, înainte de achiziție.

Iar acum că ați aflat care sunt avantajele acestui tip de geacă de iarnă, tot ce ne-a rămas de făcut este să vă prezentăm și câteva instanțe în care o puteți asorta. Iată cum îi puteți forma o ținută modernă micuțului dumneavoastră.

Cum să asortați geaca sherpa

Printre cele mai importante accesorii de sezon, pe lângă geacă, se numără și încălțămintea. Pe timpul iernii, contează ca micuțul familiei să aibă picioarele protejate de frig și umezeală, iar acest lucru se poate obține prin asortarea cu ghete pentru copii. Fie că alegeți cizmele pentru domnișoare, sau bocancii pentru băieți, ghetele sunt cea mai bună variantă de protecție pentru copii. De asemenea, ținutei de iarnă îi mai puteți adăuga și un set de exterior. La ce ne referim când spunem acest lucru? La setul de fes – fular – mănuși. Aveți o mulțime de modele și culori din care puteți alege, în funcție și de geaca pentru care optați. Deci, cu astfel de accesorii, cu siguranță vă veți feri copilul de răcelile de sezon.

Cât despre asortare, aflați că geaca sherpa este potrivită oricărui tip de activitate. Vă puteți îmbrăca micuțul cu aceasta atât la școală cât și în oraș. Pentru școală, vă recomandăm să o asortați cu o pereche de blugi, o cămășuță și un pulover festiv. Iar pentru oraș, puteți opta și pentru trening, fiind o variantă mai comodă. Hanoracele și bluzele de corp își fac și ele apariția, fiind o opțiune perfectă pentru zilele friguroase. Iar soșetele plușate sau ciorăpeii îmblăniți vor adăuga un plus de stil și căldură întregii ținute. Lăsați-vă imaginația să zboare și cu siguranță veți forma cele mai frumoase și protectoare outfituri pentru copilul dumneavoastră.

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că v-am convins de utilitatea acestui tip de geacă pentru copii. Pentru și mai multe sfaturi sau opțiuni de asortare, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping!


Scrie un comentariu

trimite