Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cea mai NOROCOASĂ zodie din vara lui 2017

Cea mai NOROCOASĂ zodie din vara lui 2017
Comentează 0

Vara acestui an se anunţă a fi una plină de energie pentru toate zodiile, aşa cum ar trebui să arate cel mai ofertant anotimp al lui 2017. Deşi fiecare zodie va avea parte de o vară memorabilă, totuşi, doar una dintre ele va fi cu adevărat împlinită pe toate planurile.

Nativele din zodia Leu se pare că sunt, în anotimpul estival, norocoasele care se vor bucura de realizări atât personale, cât şi profesionale. Puternice şi încrezătoare în propriile forţe şi idei, femeile născute în zodia Leu nu se vor da înapoi de la nimic şi vor face tot ce le stă în puteri să le demonstreze celor din jur că ele deţin puterea vara asta.

Bani
Pe plan financiar, vara lui 2017 se anunţă a fi una memorabilă pentru Leu. Nivelul de trai va fi unul ridicat şi există toate şansele unor creşteri salariale sau promovări. Este momentul în care femeile născute în această zodie îşi vor vedea puterea harului şi îşi vor îndeplini întocmai obligaţiile pe care le au, ceea ce le va aduce numai beneficii.
Jupiter se mută în semnul Leilor în luna august, ceea ce înseamnă că banii vor veni în diferite moduri, prin intermediul unor creşteri salariale, promovări sau proiecte creative. Chiar dacă nu este vorba despre un nivel profesionist, creativitatea sporită se va adăuga la soldul bancar.
Nativele au un impact pozitiv asupra oamenilor din jurul lor, ceea ce le va ajuta să îşi umple conturile bancare, datorită actelor de generozitate şi filantropie pe care le vor face.

Sănătate
În ceea ce priveşte sănătatea, vara lui 2017 se anunţă a fi una excepţională. Femeile născute sub acest semn zodiacal vor simţi o ameliorare a unor afecţiuni cu care s-au confruntat în trecut.  Nativele se pot mândri  cu o condiţie fizică robustă şi puternică, iar starea de sănătate depinde foarte mult de modul în care sunt apreciate de cei din jur. Dacă se simt iubite, totul merge excelent.

Dragoste
Dacă în prima parte a anului nativele nu au avut parte de nici un eveniment semnificativ în sfera emoţională, începând cu sezonul estival nu va mai exista nici o barieră în această direcţie. Până în luna octombrie, comunicarea va rămâne cheia relaţiilor fericite, chiar a căsătoriilor, iar relaţiile pot fi consolidate de excursii sau preocupări intelectuale diferite.
În luna iunie, Jupiter, care este stăpânul casei iubirii şi a sexualităţii va intra în Gemeni, ceea ce va mări curiozitatea cu privire la diferite aspecte ale erotismului şi a interesului crescut pentru flirturi şi aventuri. Luna august promite să fie una fierbinte şi pasională, sub unirea dintre Marte şi Jupiter, patronul casei cuplului.
Cum lucrurile par să meargă perfect vara asta pentru nativele zodiei Leu, acestora nu le rămâne decât să se bucure la maximum de acest sezon care le favorizează într-u totul.

sursa: divahair.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite