Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Raliul Aradului KIA - ediţia 2016 este gata de start. „Am creat o bază solidă la Arad”

Raliul Aradului a ajuns in acest an la editia a 8-a. Una in care organizatorii promit o serie de surprize dintre cele mai spectaculoase pentru spectatori.

Raliul Aradului KIA - ediţia 2016 este gata de start. „Am creat o bază solidă la Arad”
Comentează 0

Traseul ediției din acest an va avea o lungime totală de 545,79 km, din care 145,15 km reprezintă distanța competitivă a celor 11 probe speciale. Startul în competiția propriu-zisă se va da vineri, 13 mai 2016, la ora 14, prima zi propunându-le concurenților 5 speciale, între care și Arad Rally Show. A doua zi, sâmbătă 14 mai, prima mașină va părăsi Parcul Închis la ora 08:30, iar startul pe cea dintâi dintre cele 6 probe se va da la 10:08. Competiția se va încheia la 19:08, iar Festivitatea de Premiere este programată la 21:30, la Continental Hotel din Arad.

„Nu-mi vine să cred că au trecut deja 8 ani de când am început această competiţie. An de an facem câte un pas înainte, am creat o bază solidă la Arad. Avem o echipă foarte bună cu care lucrăm aici, în frunte cu primarul Gheorghe Falcă. Vom avea şi câteva surprize anul acesta. Pe lângă cele legate de traseu, fiecare pilot va aduce câte o jucărie pe care o vom dona Fundaţiei „Vis de Copil”, apoi o prezentare de modă susţinut cu piloţii participanţi, şi în plus vom planta copaci pentru micile pagube aduse mediului”, spune Mihai Leu, promotorul evenimentului.

„Mă bucur că Aradul a devenit oraşul unor mari evenimente sportive. În fiecare an activităiţile sportive au câştigat spaţiu în Arad”, a spus primarul Aradului Gheorghe Falcă, care a anunţat că va participa activ la raliu.

„Este importantă pentru judeţul Arad o asemenea promovare printr-un eveniment important. Îi felicit pe organizatori şi le urez succes participanţilor”, a completat Adrian Ţolea, preşedinte intermiar al Consiliului Judeţean Arad.

„Avem un sprijin total din partea autorităţilor. Îi aştept pe arădeni în număr cât mai mare pe probe, pentru că asta este mulţumirea noastră cea mai mare, a unei echipe formată doar din arădeni”, a spus şi Ciprian Suărărşan, directorul organizatoric.

Să mai spunem că Raliul Aradului KIA 2016 se va derula în perioada 13-14 mai.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite