Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce zone din municipiu sunt împodobite de Paşti (FOTO)

Conform tradiției, în săptămâna premergătoare Floriilor,  Primăria Arad începe decorarea platoului din fața Palatului Administrativ cu ornamente multicolore.

Ce zone din municipiu sunt împodobite de Paşti (FOTO)
Comentează 0

Se întâmplă și anul acesta, când cu ajutorul sponsorilor (SC Justins Design - Oradea, SC Elba Com SA - Timișoara, SC Lexus Publicitate SRL-Arad, Bimbo Evenimente SRL-Arad, Seductive Flowers SRL-Arad) au fost create decoruri speciale cu iepurași, ouă și flori, atât la kilometrul 0, cât și în alte câteva locații din oraș (Piața Romană, Piața Avram Iancu, Parcul Aventura Voinicilor și Parcul Regina Maria). Absolut toate decorațiunile folosite în cadrul acestui eveniment sunt împrumutate de la sponsorii menționați mai sus, Primăria nefiind nevoită să cheltuie bani din bugetul local  pentru ornamentele care vor putea fi admirate până după Paști.

„Sărbătorile rămân sărbători chiar și în vremuri de pandemie! Consider că arădenii merită o pată de culoare veselă în oraş, o mică oază de bucurie. Primăria Municipiului Arad, cu sprijinul sponsorilor vă pune la dispoziție pe platoul administrativ un decor specific Sărbătorilor Pascale de care sperăm să vă bucurați cu toții”, susţine  primarul Călin Bibarț.

Galerie foto (23)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide