Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce spune Lazlo Balint despre echipele care s-au interesat de el; când a fost dat primul telefon

Invitat la GSP Live, Laszlo Balint, fostul antrenor al UTA-ei, a vorbit printre altele şi despre iat echipele care s-au interesat de soarta sa după ce şi-a anunţat despărţirea de clubul arădean. Potrivit gsp.ro, primul telefon a fost dat la jumătate de oră după ce a fost făcut anunţul. Şi nu ar fi fost vorba despre Rapid.

Ce spune Lazlo Balint despre echipele care s-au interesat de el; când a fost dat primul telefon
Comentează 0

„Să nu credeți că nu au existat telefoane. Lumea se interesează de situația mea, de planurile mele. Dar e un moment în care echipele nu schimbă, nici UTA nu ar fi schimbat dacă nu ar fi venit decizia mea. E doar începutul sezonului de primăvară.

Am primit primul telefon la o jumătate de oră după ce a fost făcută publică decizia mea. Nu am fost sunat direct, a fost sunat agentul meu, dar nu pentru o ofertă concretă. Să-i spunem o tatonare, un interes manifestat. Nu este vorba despre Rapid, ca să clarific asta.

Nu voi intra în detalii, sunt echipe cu antrenor. Au fost discuții inclusiv în străinătate, dar la nivel de interes, de intenție”, a spus fostul tehnician al Bătrânei Doamne.

Intraţi AICI pentru detalii.

Foto: Lucian Ciobanu

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite