Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce spun reprezentanții Companiei de Apă despre avaria care a lăsat municipiul fără apă

Municipiul Arad a fost lăsat, noaptea trecută, fără apă. Surpriza a fost cu atât mai neplăcută cu cât unii s-au trezit că li s-a tăiat apa chiar în timp ce făceau duș.

Ce spun reprezentanții Companiei de Apă despre avaria care a lăsat municipiul fără apă
Comentează 0

„Am sunat la compania de apă canal și mi a răspuns un domn foarte amabil și grăbit: Nu aveți apă asa-i? Tot orașul nu are apă.... no, m am liniștit Săracul de el se auzeau cum sunau telefoanele în timp ce vorbea cu mine.... concluzia este că la termocentrala 2 a avut loc o avarie. Am întrebat dacă pe dimineață se remediaza și omul a fost foarte sincer ( apreciez) nu știu”, scrie o arădeancă pe Facebook.

Un arădean ne-a povestit că nu a rămas doar fără apă rece, ci și fără apă caldă, așa că a trebuit să-și continue „dușul” cu ajutorul unui bidon de apă... minerală. „Azi noapte am rămas în Micălaca și fără apă rece și fără apă caldă. Era cu puțin înainte de ora 0.15 când s-a întâmplat asta. Tocmai mă spălam pe mâini și când am vrut să mă clătesc de săpun nu am mai avut apă. Am vrut atunci să dau drumul la apa caldă, dar degeaba...”, susține o arădeancă care locuiește într-unul din blocurile de pe strada Abrud.   

Înspre dimineață însă, apa a început însă să curgă la robinete. „Compania de Apă Arad anunță că în cursul nopții s-a intervenit pentru localizarea unei avarii la o magistrală cu diametrul de 1200 mm din beton precomprimat, pe strada Podgoriei, tronsonul cuprins între străzile Constanței și Prutului.  În jurul orei 4, imediat după localizarea avariei, furnizarea apei potabile a fost reluată la presiune normală. Pe timpul remedierii avariei, populația nu va fi afectată. Compania de Apă Arad cere scuze abonaților pentru disconfortul creat”, susțin reprezentanții Companiei de Apă. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite