Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce șef din Poliție a fost lăsat fără permis de subordonați apoi demis de ministrul de Interne

Șeful Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea a fost demis de ministrul de Interne Marcel Vela chiar în timpul unei videoconferințe. Polițistul nu a participat, fiind în concediu. Se pare că lipsa sa l-a făcut pe ministru să ia decizia.

Ce șef din Poliție a fost lăsat fără permis de subordonați apoi demis de ministrul de Interne
Comentează 0

„Marcel Vela, ministrul de Interne: La Vâlcea suntem, nu? Cum stati cu faptele de ultraj ale interlopilor la adresa poliţiştilor. Aţi avut opt anul acesta şi data trecută aţi raportat opt şi nu aţi spus şi de cele 15 de anul trecut, care împreună făceau 23. Aţi mai avut cazuri?

Adjunct: Sunt adjunctul şefului IPJ. Raportez că nu am mai avut fapte de ultraj. Conducerea IGPR a dispus control şi au fost lămurite aceste aspecte.

Marcel Vela: Cum adică lămurite? Am văzut poliţişti bătuţi de 23 de ori.

Adjunct: Vizavi de acele disfuncţionalităţi urmează să fie dispuse măsuri pentru remediere.

Marcel Vela: Unde e inspectorul-şef?

Adjunct: Raportez că e liber.

Marcel Vela: Liber? Păi ce, voi sunteţi arestaţi acolo?

Adjunct: Are zile de concediu.

Marcel Vela: Am înţeles, e obosit. Spuneţi-i că pentru că nu e la videoconferinţă, nu a managerizat bine actele de ultraj, pentru că circulă cum circulă, am înţeles că e a doua oară. Spuneţi-i că acum, aici, l-am demis. Prima demitere online pentru un inspector-șef”, relatează Digi24.ro discuția avută de Vela cu cei de la Vâlcea.

Şeful IPJ Vâlcea, comisarul Sorin Oară, a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins în ziua de Crăciun de poliţiştii din Horezu circulând cu o viteză mult peste limita legală, mai scrie Digi24.ro.

Intrați aici pentru detalii: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sedinta-fulger-la-ministerul-de-interne-marcel-vela-l-a-demis-in-lipsa-pe-seful-ipj-valcea-e-liber-spuneti-i-ca-l-am-demis-1239071

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite