Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce se întâmplă cu brazii de Crăciun care urmează să fie aruncaţi de arădeni

Primăria anunţă că, începând de săptămâna aceasta, dă startul campaniei de colectare a brazilor naturali, rămași după sărbători. În colaborare cu RETIM S.A și Gospodărirea Comunală, Primăria Arad, prin direcția de specialitate, demarează acțiunile de colectare a pomilor de Crăciun. În acest fel se evită depozitarea necontrolată a acestora pe domeniul public.

Ce se întâmplă cu brazii de Crăciun care urmează să fie aruncaţi de arădeni
Comentează 0

În zona blocurilor, arădenii sunt rugați să depoziteze brazii lângă platformele gospodărești de unde vor fi colectați de către operatorul de spații verzi, în fiecare zi de marți și joi.  În cartierele de case, brazii vor fi scoși și depozitați lângă tomberonul maro, în ziua de colectare a deșeurilor biodegradabile, de unde vor fi ridicați de către operatorul de salubritate.

„Cu sprijinul personalului Direcției Edilitare, al RETIM-ului și al Gospodăririi Comunale vor fi identificate toate locațiile unde sunt depozitați brazii.

La rândul lor, cetățenii vor putea să indice locațiile unde sunt depozitați pomi de Crăciun la Telefonul Cetățeanului (0257.984) sau printr-un mesaj pe pagina de facebook a Primăriei Arad (https://www.facebook.com/primariamunicipiului.arad). Operatorii de salubritate vor interveni în cel mai scurt timp posibil”, transmit reprezenmtanţii Primăriei.

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide