Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce lucrări face Primăria săptămâna aceasta

Reprezentanţii Primăriei susţin că săptămâna aceasta se continuă lucrările de amenajare a acceselor pe străzile Steagului și Corneliu Coposu în zona Inspectoratului Școlar Județean Arad, dar şi la blocurile A1, respectiv A3. De asemenea, se execută reparațiile necesare la Teatrul „Ioan Slavici”, podul de la Subcetate, iar drumarii se  se vor ocupa şi de gropile de pe centura Gai. Mai trebuie spus că pe străzile Nicolae Brânzeu și Prunului, respectiv în zona Colonia UTA se pregăteşte terenul pentru asfaltare.

Ce lucrări face Primăria săptămâna aceasta
Comentează 0

Autorităţile locale susţin că îşi propun să lucreze la întreținerea spațiilor verzi în zona Voinicilor, Polivalentă, Piața Sporturilor, str. Pădurii, Subcetate, Faleza 1 precum şi în Parcul Pădurice, dar şi să continue curățenia de primăvară în cartierele Sânicolau Mic şi Vlaicu dreapta.

„Subliniem, din nou, lucrările de intervenție care se au în vedere în cadrul programului «Curățenia de primăvară»:

curățarea terenurilor de frunze și crengi,

salubrizarea spațiilor verzi prin colectarea deșeurilor de orice fel.

în funcție de condițiile meteorologice, se vor presta și activități de spălare manuală și mecanizată a trotuarelor, a carosabilului și a mobilierului stradal”, scriu pe Facebook reprezentanţii Primăriei.

Cu aceeași ocazie se vor colecta de la cetățeni biodeșeurile provenite din toaletarea copacilor (crengi, ramuri) și a tufișurilor, dar și alte deșeuri organice (frunze și iarbă) rezultate din activitățile gospodărești specifice de întreținere a spațiilor verzi. 

Continuăm şi în această săptămână lucrările de întreținere şi reparații. Ne aşteaptă o perioadă încărcată, în care ne pregătim şi pentru Târgul de Paşte, care va avea loc între 07- 23 aprilie în Parcul Eminescu. Lansez de pe acum invitația arădenilor de a participa la toate evenimentele organizate de municipalitate cu ocazia Sărbătorilor pascale”, afirmă perimarul Călin Bibarţ.

În încheiere mai trebuie spus că pentru sesizări, nelămuriri şi informații suplimentare, locuitorii municipiului sunt rugaţi să apeleze Telefonul Cetățeanului 0257.984 ( non-stop la dispoziția arădenilor).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite