Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Una caldă, una rece: Podul Decebal intră în reparații. Se închide și circulația

Lucrările de reabilitare a Podului Decebal vor începe în scurt timp. Anunțul a fost făcut astăzi de primarul Călin Bibarț. Din păcate însă, ordinul de începere a lucrărilor va fi urmat, la un moment dat, de închiderea circulației. Motivul este însă unul întemeiat, se vor face lucrări la pilonii de susținere, lucrări care nu se pot face dacă podul va fi circulat.

Una caldă, una rece: Podul Decebal intră în reparații. Se închide și circulația
Comentează 3

Am fi dorit ca lucrările să se fi desfășurat pe perioada verii, când traficul nu era așa de intens, însă din cauza legislației stufoase, licitația nu a putut fi terminată mai repede. Ar fi fost ideal ca măcar o parte din perioada în care circulația este oprită să fi fost pe timp de vară, înainte de începerea școlilor, a declarat primarul Călin Bibarț.

Licitația pentru reabilitarea Podului Decebal a fost câștigată de Tehnodomus, la prețul de 7.600.000 de lei cu TVA, constructorul având la dispoziție opt luni pentru a finaliza lucrarea. „Contractul a fost semnat, următorul pas fiind emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Dacă, după cum v-am spus, va fi o perioadă în care podul va fi închis pentru circulație, vor fi și perioade în care circulația se va face alternativ pe o singură bandă, atunci când se va asfalta”, a ținut să precizeze Bibarț.

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite