Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce îi deranjează cel mai tare pe românii din Marea Britanie. Vei fi surprins!

Nu mai este un secret faptul că românii sunt adesea ținta ironiilor și discriminării britanicilor. Atitudinea neprietenoasă a englezilor, dublată de răceala lor proverbială, îi fac pe mulți români să se simtă respinși și izolați în această țară, potrivit unui studiu recent.

Ce îi deranjează cel mai tare pe românii din Marea Britanie. Vei fi surprins!
Comentează 0

Atitudinea neprietenoasă a englezilor, dublată de răceala lor proverbială, îi fac pe mulți români să se simtă respinși și izolați în această țară, potrivit unui studiu recent.

Site-ul AngliaMea.ro, platformă dedicată comunității românești din Marea Britanie a adresat o serie de chestionare românilor din Regat pentru a afla ce îi nemulțumește cel mai mult și ce le place cel mai mult în această țară.

La întrebarea "Ce vă deranjează cel mai mult în UK?" aproape jumătate dintre românii chestionați au ales varianta "Atitudinea britanicilor". Pentru aproximativ 35% cel mai deranjante par a fi "Prețurile mari", în timp ce 12% au ales varianta "Sistemul medical". Mai puțin de 1% au ales "Multiculturalismul" sau "Vremea" drept cele mai deranjante aspecte ale vieții în UK.

La întrebarea opusă "Ce vă place cel mai mult în UK?", 47% au răspuns "Nu îmi place nimic". 25% au ales "Oportunitățile", în timp ce, surprinzător, 11% adoră vremea, 11% se declară încântați de multiculturalism, în timp ce mai puțin de 8% admiră atitudinea britanicilor.

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite