Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce cadou meriți de Crăciun, în funcție de zodie

Se apropie Crăciunul și odată cu el începe agitația pentru găsirea cadoului perfect. Și fiindcă preferințele sunt direct proporționale cu personalitatea fiecăruia, iată ce cadou de Crăciun meriți, în funcție de zodie. 

Ce cadou meriți de Crăciun, în funcție de zodie
Comentează 0

Berbec: fiindcă ești o zodie foarte activă meriți să primești un cadou pe măsură cum ar fi: articole sportive, articole pentru mașină, instrumente de lucru, o trusă de scule, niște jocuri sau cărți de acțiune, o colecție de filme de război sau cărți polițiste. 
  
Taur: ești o zodie pragmatică și predominant materialista, tocmai de accea un cadou potrivit pentru ține ar fi: un portofel, un cârd cadou la un magazin de cosmetice, sau de ce nu, chiar și un cont în bancă, acțiuni, un certificat de proprietate, dar și o băutură fină (vin, șampanie), un obiect de artă sau o bijuterie deosebită. 
  
Gemeni: cadoul pe care îl meriți de Crăciun trebuie să fie practic deoarece ești o zodie predominant intelectuală, mentală. Cele mai bune idei de cadouri pentru ține sunt: o bicicletă, o excursie la munte, articole de scris, enciclopedii, căști audio, un telefon, articole pentru computer, un ceas, sau un joc de șah. 
  
Rac: ești o zodie emoțională, guvernată de Luna, care sporește romantismul și sensibilitatea, așa că un cadou portivit pentru ține este o invitație la un restaurant cu specific marin. Alte cadouri pe care meriți să le primești de Crăciun sunt: articole pentru bucătărie, ciocolată, papuci de casă, halat de casă, decorațiuni interioare pentru casă, mobilă, electrocasnice, coș de răchită pentru mâncare, flori sau articole pentru copii. 

Leu: mai pretențios din fire pentru ține un cadou potrivit intră în categoria obiectelor scumpe, de lux, bijuterii scumpe, șampanie, un diplomat de piele, obiecte de artă, bilete la loterie, articole pentru sufragerie, bilete la teatru sau la spectacol, un ceas scump, articole de vestimentație, ciocolată fină, cosmetice, sau ornamente de Crăciun deosebite.

Fecioară: guvernată de planetă Mercur, planetă care sporește spiritul comunicativ și inteligență, ție ți se potrivesc cadourile practice cum ar fi: un calculator, un sistem de nagivatie, un calendar electronic, un breloc, articole cosmetice, obiecte de uz casnic, cărți de critică literară sau un parfum. 
  
Balanța: ești o zodie cu înclinații spre frumos, artistice, te caracterizează sociabilitate, bunul gust, așa că meriți de Crăciun să primești un tablou pictat de un artist cunoscut. Alte cadouri care te-ar încânta sunt: articole de divertisment, dulciuri, ciocolată, cărți umoristice, articole de înfrumusețare obiecte de artă, o ramă foto digitală, albume de muzică, flori, decorațiuni interioare, sau parfumuri cu esențe dulci. 
  
Scorpion: meriți să primești de Crăciun o colecție de cărți de aventură, sau articole cu tentă ezoterica (talismane, pietre norocoase, horoscop personal, amulete). 
  
Săgetător: deoarece ești o zodie spirituală, cu o fire filosofică și religioasă, cele mai bune idei de cadouri pentru ține sunt: obiecte cu încărcătură spirituală (icoane, obiecte de cult indiene, tibetane etc), cărți în limbi străine, cărți despre civilizații străine, cărți de filosofie sau religie, un glob pământesc, sau o invitație la un restaurant cu specific chinezesc. 
  
Capricon: te vor bucură niște bilete la teatru, parfumuri, lumânări, vază de cristal, articole pentru birou, parfumuri cu arome reci, o invitație la munte, la un restaurant   rustic, bețișoare parfumate, obiecte de decorațiune interioară.

Vărsător: ești o zodie intelectuală, originală așa că meriți un cadou modern, autentic cum ar fi: o stea cu numele tău, un telescop, o călătorie în străinătate, un abonament la cursuri de yoga, sau o invitație la un restaurant ultra-modern. 
  
Pești: ești o zodie predominant emoțională așa că o carte de poezii ar fi un cadou perfect pentru ține. Alte cadouri pe care le meriți de Crăciun sunt: articole pentru baie, halat de baie, cosmetice, sau un album foto, picturi, tablouri, vacanțe la mare, un cd cu muzică romantică, de meditație. 

sursa: observator.tv

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite