Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Câți elevi arădeni s-au întors astăzi la școală după ce restricțiile impuse din cauza pandemiei au început să fie ridicate

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Arad anunță că, în perioada 2-12 iunie 2020,  unitățile de învățământ din județul Arad organizează pregătire în vederea examenelor de bacalaureat și evaluare națională. Asta, în condițiile în care, după cum știți, o serie de restricții impuse pentru combaterea pandemiei au început să fie ridicate. Elevii care au optat pentru o pregătire în școală, ca și cadrele didactice implicate în această activitate, trebuie însă să respecte  regulile stabilite printr-un ordin comun al Ministerului Educației și Ministerului Sănătății.

Câți elevi arădeni s-au întors astăzi la școală după ce restricțiile impuse din cauza pandemiei au început să fie ridicate
Comentează 0

„În județul Arad, astăzi, 2 iunie 2020, au fost prezenți 2.424 de elevi  din clasele a VIII-a și  1.257 de elevi, absolvenți ai claselor a XII-a, respectiv a XIII-a. Peste 700 de cadre didactice au sprijinit organizarea acestor activități de pregătire”, susține Marius Gondor, inspectorul școlar general al județului Arad.

Elevii au parcurs, prin curtea școlii până la intrarea în unitatea de învățământ,  un traseu bine delimitat și semnalizat, respectând normele de distanțare fizică. La intrarea în unitatea de învățământ a fost măsurată temperatura tuturor elevilor și cadrelor didactice. De asemenea, la intrarea în unitatea de învățământ, s-au asigurat materialele și echipamentele de protecție necesare (covorașe dezinfectante, măști de protecție, substanțe dezinfectante pentru mâini, etc).

„În județul Arad, pregătirea pentru examenele naționale au început azi în bune condiții, neexistând nici un incident”,  a ținut să precizeze Gondor.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide