Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Câte maşini parcate în locuri interzise au fost ridicate în primele trei zile ale săptămânii (FOTO)

Potrivit reprezentanţilor Direcției Generale Poliția Locală Arad, instituţia continuă şi anul acesta acțiunile de descurajare a șoferilor care aleg să staționeze sau să parcheze neregulamentar.

Câte maşini parcate în locuri interzise au fost ridicate în primele trei zile ale săptămânii (FOTO)
Comentează 1

„În primele trei zile ale acestei săptămâni, echipajele Serviciului Circulație pe Drumurile Publice și Parcări au depistat 63 de șoferi care au parcat în zona de acțiune a indicatorului „Oprirea interzisă", pe trotuare, în dreptul căilor de acces care deservesc proprietățile alăturate drumurilor publice ori în intersecții. Conducătorii auto care, deși aveau posibilitatea de a folosi parcările municipalității, au obstrucționat cu mașinile lor traficul, au fost sancționați cu amenzi în valoare totală de 19.255 lei. Totodată, a fost dispusă ridicarea unui număr de 12 vehicule”, susţin reprezentanţii instituţiei.

Până în acest moment, cele mai multe contravenții de competența poliției locale privind respectarea prevederilor Regulamentului de aplicare a Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice au fost constatate pe străzile Unirii, Lucian Blaga, Dimitrie Bolintineanu, Avram Iancu, Grigore Alexandrescu, B-dul Revoluției, Podul Decebal şi Piața UTA.

 

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite