Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cătălin Ivan, despre Liviu Dragnea: ”A suspendat o şedinţă la partid ca să vadă Suleiman Magnificul”

Europarlamentarul Cătălin Ivan a povestit pe Facebook un moment când Liviu Dragnea a suspendat o şedinţă a PSD-ului pentru a urmări serialul “Suleiman Magnificul”.

Cătălin Ivan, despre Liviu Dragnea: ”A suspendat o şedinţă la partid ca să vadă Suleiman Magnificul”
Comentează 0

Ivan comentează ironic că, văzându-i evoluţia lui Dragnea, acest fapt capătă o altă simbolistică, iar concluzia sa este că filmul ar trebui interzis, pentru că, “pe fondul lipsei de cultură, poate crea monştri”.

“Recunosc că nu l-am privit niciodată cu atenţie pe Liviu Dragnea. Am considerat că am multe alte lucruri mai importante de făcut decât să-l analizez, să încerc să înteleg ce urmăreşte, să-i anticipez planurile. Această indiferenţă a tuturor, mai ales a liderilor importanţi ai partidului, ne costă acum foarte scump. A ştiut să se facă util, să îşi facă loc discret, cu răbdare, să exploateze slăbiciunile celor din jur... şi am ajuns aici, cu el controlând aproape toate instituţiile importante ale statului”, a spus Ivan.

El mai spune că Liviu Dragnea a suspendat o şedinţă de partid pentru a urmări serialul “Suleiman Magnificul”.

Ne-am amuzat când a suspendat o şedinţă la partid ca să vadă Suleiman Magnificul. Văzându-i însă evoluţia, acel moment capătă o simbolistică nouă. După criza Shaidehh a urmat criza Plumb şi Shaidehh, apoi criza Carmen Dan şi acum catastrofa Dăncilă. Concluzia este că filmul Suleiman Magnificul ar trebui interzis pentru că, pe fondul lipsei de cultură, poate crea monştri”, a conchis europarlamentarul.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite