Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cascadorii râsului: o femeie aflată în divorţ le-a scris judecătorilor despre cum a cunoscut, în Italia, plăcerea sexului cu mai mulţi bărbaţi în acelaşi timp

O femeie care se află în proces de divorţ cu soţul ei a stârnit hohote de râs printre magistraţii ieşeni. Femeia nu doreşte să vină la procesul de divorţ deoarece nu vrea să îl revadă pe fostul soţ „prostul satului" şi pentru că este plecată în Italia, unde „a cunoscut adevărata fericire în analele sexului”, scrie ziaruldeiasi.ro.

Cascadorii râsului: o femeie aflată în divorţ le-a scris judecătorilor despre cum a cunoscut, în Italia, plăcerea sexului cu mai mulţi bărbaţi în acelaşi timp
Comentează 0

Femeia trebuia să se prezinte la un termen de judecată care a avut loc în luna ianuarie, însă aceasta a trimis o motivare judecătorilor ieşeni prin care încearcă să justifice lipsa de la proces.

Este clar că femeia vrea să îl umilească pe fostul soţ, care a intentat procesul de divorţ. Ea spune că a reuşit să fugă în Italia cu ajutorul surorii sal. „Cu ajutorul surorii mele (…), am reuşit să fug de acasă, spunând că mă duce la muncă. În Italia, am cunoscut adevărata plăcere a sexului. Cât am trăit cu reclamantul, nu m-a satisfăcut sexual, dar în Italia, pentru prima dată, (cuvinte de nereprodus – n. red) Am fost o proastă până acum că nu am ştiut ce înseamnă dragostea cu diferiţi bărbaţi şi mai ales cu mai mulţi odată în acelaşi timp. Femeile din România au şi ele dreptul la fericire, unde mai pui că bărbaţii italieni sunt cu dare de mână. Am ajuns acasă cu mulţi bani şi nu am timp să merg la judecată.

Oricum, bărbatul meu reclamagiu este prostul satului şi moare de ciudă că am descoperit adevăratele plăceri ale sexului cu mai mulţi italieni. Italienii sunt mai dotaţi decât românii în toate şi au şi bani. Asta mă face să nu-l refuz când mă solicită pentru partidele de amor. Nu vreau să vin la judecată să mă întâlnesc cu prostul satului. Ciau ragaţi", a scris femeia, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Intraţi AICI pentru detalii.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite