Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Caroline Wozniacki, acuzată că a trişat la Australian Open. Cum ar fi bătut-o pe Halep

Acuzații grave după ce Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open  în fața danezei Caroline Wozniacki! Noul lider mondial e suspectat că a trişat. Victor Hănescu, fost jucător de Cupă Davis pentru România, crede că daneza a provocat intenţionat un moment-cheie ce a dus la finalul nedorit pentru români.

Caroline Wozniacki, acuzată că a trişat la Australian Open. Cum ar fi bătut-o pe Halep
Comentează 0

În setul decisiv, Simona a revenit de la 1-3 şi a condus cu 4-3, urmând la serviciu. În acel moment, Wozniacki a cerut intervenţia medicului, acuzând dureri la un genunchi. Au urmat minute bune cu cele două jucătoare pe bancă şi, la revenire, Simona a părut total vlăguită.

Victor Hănescu e de părere că Wozniacki a vrut intenţionat să rupă jocul, fără să aibă cu adevărat vreo problemă medicală. "Acea pauză cerută de Caroline a venit dintr-odată. Nu o anunța nimic. Nu a fost ca la Simona, care a acuzat mai mult timp că nu se simte bine până să ceară intervenția medicului. E posibil să fi fost o strategie. Până la urmă, dacă așa a fost, chiar e meritul ei pentru că a avut luciditate în momentele alea și a știut să îi taie ritmul Simonei.", a declarat Victor Hănescu la DigiSport.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite