Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Simona Halep, reacție fabuloasă după calificarea dramatică în finala de la Melbourne

Simona Halep (locul 1 WTA) s-a calificat dramatic în finala de la Australian Open după trei seturi extrem de disputate cu Angelique Kerber (6-3, 4-6, 9-7). În prima sa finală la Melbourne, Simona Halep își va disputa păstrarea supremației în tenisul mondial cu Carolina Wozniacki.

Simona Halep, reacție fabuloasă după calificarea dramatică în finala de la Melbourne
Comentează 0

Simona Halep a declarat imediat după meci că se bucură că a rezistat până la sfârșit, acesta fiind al doilea meci extrem de lung de la Australian Open, după victoria in extremis din optimi în fața lui Lauren Davis. A fost un meci ca un montaigne russe, dacă nu renunți, poți câștiga, a exclamat Halep.

"A fost un meci foarte greu, sunt foarte emoționantă, știam că va fi fi complicat. Kerber se deplasează foarte bine în teren și lovește din toate pozițiile. Mă bucur că am rezistat până la sfârșit. Al doilea meci foarte lung, e greu să ai două astfel de meciuri într-un singur turneu. În acest meci am fost prima care a avut două șanse de meci și le-am ratat. Am avut încredere în forțele proprii, m-am gândit să dau totul și mă voi odihni după turneu. A fost un meci ca un montaigne russe, dacă nu renunți, poți câștiga meciul până la capăt. Am făcut ceea ce contează, sunt mândră de ceea ce am realizat. Meciul cu Wozniacki va fi o mare provocare. O respect foarte mult, știu că va fi un meci similar, va trebui să alerg. După finala de la Rolland Garos, am zic că voi da tot ce pot. Nu mă gândesc neapărat la titlu, ci la joc", a spus Halep.

Rugată să descrie într-un singur cuvânt ceea ce ai făcut azi, Halep a spus: "curajos".

Acum, pentru Simona va urma marea finală cu Wozniacki, care va avea loc sâmbătă, 27 ianuarie, la o oră care va fi anunțată ulterior.

Jucătoarea daneză Caroline Wozniacki, cea care poate deveni nr.1 mondial dacă obține o performanță mai bună decât Simona Halep la Australian Open, s-a calificat în finala feminină a Openului Australiei, învingând-o pe belgianca Elise Mertens.

Jucătoarea daneză Caroline Wozniacki s-a calificat, joi dimineața, în finala feminină a Openului Australiei, învingând-o pe belgianca Elise Mertens. Jucătoarea scandinavă s-a impus în două seturi, scor 6-3, 7-6.

Sursa 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite