Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Care este suma necesară pentru finalizarea lucrărilor la Palatul Copiilor (FOTO)

După cum vă informam ieri, ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a făcut o vizită la Arad, prilej cu care a vizitat şi şantierul Palatului Copiilor. Potrivit lui Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, lucrările de aici avasează în ritm de mel din cauza lipsei banilor, iar pentru finalizarea construcţiei ar mai fi nevoie de două milioane de lei.

Care este suma necesară pentru finalizarea lucrărilor la Palatul Copiilor (FOTO)
Comentează 0

„Am vizitat șantierul Palatului Copiilor, cu ministrul Educației Ligia Deca. Ar mai fi nevoie de două milioane de lei pentru finalizarea construcției care avansează în ritm de melc, din lipsa finanțării. Doamna ministru a declarat că susține proiectul și mă aștept ca pe anul viitor banii să fie alocați. Va urma apoi o nouă licitație pentru dotări, dar cred că spațiul poate fi funcționalizat parțial”, a scris pe Facebook Iustin Cionca.

La rândul său, Marius Gondor, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, se arată încrezător că Aradul va primi finanţarea necesară. „Am prezentat doamnei ministru stadiul avansat al lucrărilor la acest obiectiv al ministerului Educației și în urma discuțiilor sunt încrezător că vom avea finanțarea necesară pentru finalizarea lucrărilor în acest an, urmând ca anul viitor să realizăm și componenta de dotări pentru acest obiectiv”, susţine Marius Gondor.

Sursa foto: Facebook Iustin Cionca

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite