Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Captură URIAȘĂ de bani cash, descoperită la un traficant de droguri din Capitală. Banii proveneau din vânzarea dintr-o SINGURĂ săptămână!

Lovitură grea pentru interlopii din București. Polițistii antidrog au stabilit un nou record și au capturat cea mai mare sumă de bani cash de până acum, de la liderul traficanților care distribuia droguri exclusiv în “lumea bună”. Mai exact, stupefiantele erau distribuite la petrecerile de lux din nordul Capitalei. Aici se află și un club deținut de un apropiat al omului de afaceri Sebastian Ghiță, relatează Realitatea PLUS. 

Captură URIAȘĂ de bani cash, descoperită la un traficant de droguri din Capitală. Banii proveneau din vânzarea dintr-o SINGURĂ săptămână!
Comentează 0

Vorbim despre cea mai mare capturată de bani cash proveniți din droguri în valoare de 1.700.000 de lei, dar și 4.000 de euro cash au descoperit anchetatorii chiar în locuința traficantului din zona de nord a Capitalei. Aceasta era, de altfel, și zona în care acționa bărbatul. El mergea doar la petrecerile de lux din zona norduluji, acolo unde se găsesc cele mai exclusiviste cluburi din București, și distribuia drogurile.

Ce este și mai uluitor este că suma uriașă de bani găsită de polițiști provenea din vânzarea de droguri din ultima săptămână.  

În același timp, în locuința sa au mai fostd escoperite și 17 kg de cannabis, jumătate de kilogram de cocaină pură, dar și 4.000 de comprimate de ecstasy. Valoarea acestora pe piața neagă este de 4.000.000 de euro. Vorbim, așadar de o captură record. 

Imediat după percheziții și după ce a fost și audiat, bărbatul a fost arestat pentru trafic de droguri de mare risc. 

Ancheta continuă pentru a fi depistate toate persoanele care îl ajutau pe bărbat să distribuie drogurile. 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite