Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CAPERNAUM ajunge la cinema Arta

CAPERNAUM, unul dintre cele mai apreciate și emoționante filme din ultima vreme ajunge în această săptămână și la cinema Arta. Filmul s-a bucurat de 15 minute de ovații la Festivalul de Film de la Cannes din 2018, unde a câştigat trei premii, inclusiv Marele Premiu al Juriului.

CAPERNAUM ajunge la cinema Arta
Comentează 0

CAPERNAUM este o emoţionantă poveste de supravieţuire în jungla periferiei moderne din Orientul Apropiat.

Filmul rulează în cinematografe din 8 martie, iar la cinema Arta îl vom viziona vinerea aceasta (22 martie), de la ora 20:00. filmul care a câștigat atât Premiul Juriului, cât și Premiul juriului ecumenic în 2018 la Cannes. Este vorba despre CAPERNAUM, care spune povestea lui Zain, un băieţel libanez care-şi dă părinţii în judecată pentru "delictul" de a-l fi adus pe lume. Continuăm traseul cinematografic prin lume, iar vinerea aceasta poposim tocmai în Orientul Mijlociu!

Realizat în haoticele cartiere din Liban, filmul lui Nadine Labaki, "Capharnaüm / Capernaum - Haos şi speranţă", prezintă povestea inspirațională a unui băiețel care luptă să supraviețuiască sorții copleșitoare. Filmul a câştigat trei premii, inclusiv Marele Premiu al Juriului, la Festivalul de Film de la Cannes din 2018, unde s-a bucurat de 15 minute de ovații.


Scrie un comentariu

trimite