Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Când vor avea loc partea a doua a Adunării Generale de Alegeri a UZPR și Premiile UZPR 2019

Conducerea Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), singura organizația profesională reprezentativă a jurnaliștilor români, anunță când va avea loc partea a doua a Adunării Generale de Alegeri, eveniment amânat din cauza pandemiei și Premiile UZPR 2019 „ACTA non verba”.

Când vor avea loc partea a doua a Adunării Generale de Alegeri a UZPR și Premiile UZPR 2019
Comentează 0

Astfel, partea a doua a Adunării Generale de Alegeri a fost convocată sâmbătă, 11 iulie 2020, la București, mai precis la Teatrul de Vară din Parcul Herăstrău, cu intrarea dinspre Arcul de Triumf. Adunarea va  începe la ora 10 și va avea următoarea ordine de zi:

  1. Alegerea președintelui UZPR pentru perioada 2020-2024;
  2. Alegerea noului Consiliul Director și a supleanților;
  3. Alegerea noilor organisme ale Uniunii - Comisia de Atestare, Juriul de Onoare, Disciplină și Arbitraj, Comisia de Cenzori;
  4. Diverse.

De menționat că se vor respecta toate normele impuse de autorități privind distanțarea fizică, termoscanarea, regilile de igienă și dezinfectare.

Premiile UZPR 2019 transmise astăzi online

Pe de altă parte, trebuie spus că astăzi, de la ora 18, va avea loc un nou eveniment UZPR... online. Este vorba despre Premiile UZPR 2019 - „ACTA non verba”, promovarea Centenarului Uniunii în mediul online, presa scrisă, radio, TV și diverse publicatii, precum și marcarea Zilei Ziaristului Român.

Evenimentul va putea fi urmarit accesand direct una din adresele: https://uzp.org.ro/, https://www.facebook.com/uniuneaziaristilorprofesionisti, https://www.youtube.com/channel/UCoHUTV1JET1cWKQ4HeB8pTg.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite