Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Când va avea loc un nou recensământ al populației și locuințelor și cum trebuie să se pregătească arădenii

Următorul recensământ general agricol, dar și cel al populației și locuințelor va avea loc în anul 2021. În aceste condiții, Primăria reamintește arădenilor că au obligația de a aplica și de a menține în stare corespunzătoare tăblița sau orice alt tip de suport material cu numărul administrativ pe clădire (numărul casei),  precum și pe gardul împrejmuitor al loturilor virane, care au propriul lor număr.

Când va avea loc un nou recensământ al populației și locuințelor și cum trebuie să se pregătească arădenii
Comentează 0

„În cazul în care nu cunoașteți care este numărul administrativ atribuit,  Primăria Municipiului Arad, prin Serviciul Relații cu publicul, vă stă la dispoziție, zilnic, după următorul program: 08,30–15,30, în zilele de luni, marți si miercuri, între 08,30-17,30, joi și 08,30-14,00, vineri.

Actele necesare: cerere, extras de carte funciară, contract de vânzare-cumpărare/orice alt act de dobândire,  copie act identitate. Cererea și documentele  pot fi depuse la camera 5, Palatul Cenad sau se pot transmite prin fax 0257-284.744 sau pe e-mail, la pma@primariaarad.ro. Adeverința emisă va fi utilă și pentru corectarea adresei în cartea funciară, precum și în orice situații în care este necesară actualizarea adresei administrative.

Administratorii blocurilor de locuințe și ai altor locuințe colective și condominii vor afișa la loc vizibil, la fiecare scară, denumirea străzii, numărul administrativ, nr. blocului și scara. În perioada imediat următoare, prin reprezentanții desemnați, Primăria Municipiului Arad va verifica  îndeplinirea responsabilității persoanelor fizice si juridice. Mulțumim tuturor pentru colaborare!”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite