Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Când te cheamă Fifor poți să fii orice!

Mai corect spus când te cheamă Dragnea...la el poți să fii orice! De la ministru al Economiei, până la cel al Grozăviei.

Când te cheamă Fifor poți să fii orice!
Comentează 0

Asta ne arată că dacă ai note bune în carnetul PSD poți să obții orice post vrei.

După acest exemplu elocvent pentru orice elev de a 12-a ne vom trezi în câțiva ani că facultățile de filosofie vor fi pline ochi cu studenți a căror vise va fi să păstorească ministerul Sănătății, al Economiei, al Apărării Naționale pentru că de ce nu...acum totul este posibil.

Dragnea a greșit când a ales sloganul de campanie, în care nici măcare el nu mai crede. Se potrivea mai bine: În PSD orice este posibil!

Nici nu mai are sens să ne gândim cât o fi șters Fifor, cu limba, bocancii lui Dragnea pentru a obține minister după minister. Nu are rost să semnalăm că omul nu are niciun fel de competențe pentru a conduce căruțul la cumpărături, darmite un ditamai minister, acum două.

Ne-am trezit într-o Românie în care izul PCR (Pile, Cunoștințe, Relații) se simte la fel de puternic ca duhoarea Mureșelului neintubat de ANIF.

Ne-am trezi într-o țară în care un singur om ia deciziile pentru milioane. Si nu sunt proaste deciziile, ci atât de dezastruoase încât ne împinge la fundul prăpastiei. Dar asta nu se numește dictatură, dacă întrebăm orice pesedist înregimentat. Iar dușmanul României este Constituția, care trebuie schimbată pentru ca politicienii gen Dragnea și Fifor să poată mulge în liniște.

Stoenescu e la ISJ, Vărcuș la Poștă și Fifor la ministerul Apărării Naționale, oare de cine ne apără?! Că de Dragnea și ai lui cu siguranță NU! 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite