Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Când și unde va avea loc o nouă ediție a Târgului de Adopție Canină

Gospodărirea Comunală Arad (GCA) în parteneriat cu Primăria organizează cea de a IX-a ediție a Târgului de Adopție Canină. Iubitorii de animale care doresc să adopte un câine sunt așteptați însă și zilnic, de luni până vineri între orele 9-15, la Adăpostul de Câini fără stăpân de pe Calea Bodrogului, FN, lângă Aeroport.

Când și unde va avea loc o nouă ediție a Târgului de Adopție Canină
Comentează 0

În ceea ce privește Târgul de Adopție, trebuie spus că acesta va avea loc sâmbătă, 28 septembrie, între orele 10:00 – 13:00,  în Parcul Chinologic din Subcetate, lângă Activ Club, pe strada Infanteriei la nr. 4. Organizatorii susțin că persoanele interesate să adopte un căţel trebuie să aibe asupra lor, actul de identitate pentru completarea documentelor de adopţie.  

„Acest eveniment este organizat pe plan local împreună cu partenerii noștri «Scoala dresaj canin NIKARAD», Asociația Chinologică Română Arad și Denceff Costel și are ca scop informarea și conștientizarea populației cu privire la  importanța vaccinării,  sterilizării și adopția câinilor, cât și cu privire la efectele negative ale abandonului, responsabilitate și necesitatea acțiunii în unitate”, susține Tiberiu Ciul, directorul general al GCA.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite