Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Când şi unde va avea loc ediţia de anul acesta a Festivalului „Folk Maris“

Festivalul „Folk Maris“ va fi organizat în al doilea sfârșit de săptămână din luna iulie, în zona Port Arthur, cu scopul de a promova muzica folk românească dar și o zonă turistică atractivă din oraș.
 

Evenimentul se dorește a  fi un maraton de muzică bună, iar gazdele, comercianții de la Port Arthur vor găti, în fiecare seară, delicatese românești fie la grătar fie la ceaun.

Când şi unde va avea loc ediţia de anul acesta a Festivalului „Folk Maris“
Comentează 0

Astfel, în 16-17 iulie, sunt programate două concerte cu soliști renumiți ai muzicii de gen, atât din Arad cât și din țară. Concertele vor începe în fiecare seară la ora 19.00.

Muzica folk este una de suflet pentru români, deoarece îmbină armonios vocile puternice, poezia, mesajul și linia melodică.

„Publicul de toate vârstele se regăsește cu ușurință în muzica folk și participă cu totul la spectacol, ceea ce transformă concertele în stări adevărate.

Port Arthur este o zonă situată pe Malul Mureșului, în care peisajele naturale se îmbină cu ofertele culinare și de relaxare, care, în ultimii ani a fost căutată în special de arădenii care și-au dorit să petreacă timpul liber într-o oază de liniște dar și de turiștii atrași de natură.

Festivalul este organizat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

Intrarea va fi liberă, iar spectatorii sunt rugați să respecte măsurile legale pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV2

PROGRAM:

Vineri, 16 iulie 2021, ora 19.00

Fără zahăr

Călin Pop&Raul Silaghi

Dana Florian

Nova Band

Monica Mihaela Cojocaru

Raul Nica

Sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 19.00

Nightlosers

Maria Răducanu

Marius Bațu

Raul Cârstea

Daniel Julean&Nicoleta Brola

Oliver Goilean”, transmit reprezentanţii Centrului Municipal de Cultură Arad.

Sursa foto: Facebook Port Arthur

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite