Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Campanie de ajutorare lansată de Asociația „Dulcis Pentru Dezvoltarea Economiei Sociale”

Campanie de ajutorare lansată de Asociația „Dulcis Pentru Dezvoltarea Economiei Sociale”
Comentează 0

 

Pentru că ne aflăm în perioada cea mai grea din  ultimii 30 de ani,  consider că este de datoria mea, a ta, a noastră și a tuturor de a fi cu toții solidari, demni, onești, responsabili, încrezători, loiali și cu speranța că  prin bunătatea noastră vom reuși sa învingem. 
Această Campanie Umanitara Salvează un Suflet și un Pacient din Spital are  ca și scop sprijinirea tuturor pacienților din secțiile de pediatrie din tot Spitalul Județean Arad, Lipova și Louis Țurcanu din Timișoara. Aceasta campanie umanitara dorește să ofere, în perioada cea mai cumplită din ultimii 30 de ani,  produse de igienă corporală și produse alimentare prin donatori și companii care  doresc să se alăture rețelei de solidaritate. 
În urma acestui virus Covid-19 care a cutremurat și a lovit întreaga lume nu mai ne rămâne decât sa fim uniți, solidari, demni, onești și loiali față de cei care au nevoie de noi și noi de ei.
De aceea, rog frumos companiile, firmele și persoanele fizice să veniți în sprijinul acestei campanii umanitare pentru a oferi produse de igienă corporală și alimente  celor 1000 de suflete cu nevoi speciale. 
Această campanie este începută de astăzi și va dura timp de două săptămâni. timp în care,  fiecare pacient și pacientă va primi următoarele produse pe care ne propunem să le  obținem din partea dumneavoastră.

Produsele de igienă corporală pentru fete sunt:
- Un pachet de servețele umede. 
- Un pachet de tampoane.
- Un șampon de corp.
- Un săpun lichid de mână. 
- O periuță de dinți.
- O pasta de dinți.
- O hârtie igienică.

Produsele de igienă corporală pentru băieți, sunt:
-Un pachet de șervețele umede.
-Un șampon de corp.
-Un săpun lichid de mână.
-O periuță de dinți.
-O pastă de dinți.

-O hârtie igienică. 
Toți cei care doriți sa faceți donații care să conțină produse de igenă,  puteti să veniți la noul sediul de voluntariat ce se află la adresa : Str. Avram Iancu, Nr.11, localitatea Lipova județul Arad. Cei care doriți să mă contactați , o puteți face la numărul de telefon: 0755503549 -Valentin Căldăraș
Cei care doriți sa oferiți sume de bani pentru cumpărarea produselor de igienă corporală. puteți depune aceste sume  pe contul:
Asociația Dulcis Pentru Dezvoltarea Economiei Sociale.
RO73INGB0000999909602403-Ades Dulcis

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite