Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vezi ce sumă a reușit să adune organizatorul campaniei „Iepurașul Solidar” și ce a făcut cu banii

Valentin Căldăraș, un voluntar din Lipova, iniția, înainte de Paști, o campanie umanitară cu scopul de a aduce puțină bucurie copiilor internați în spitale. Este vorba despre cea de a doua ediție a campaniei „Iepurașul Solidar”.

Vezi ce sumă a reușit să adune organizatorul campaniei „Iepurașul Solidar” și ce a făcut cu banii
Comentează 0

Acum, după ce Sărbătorile au trecut, Căldăraș trage linie și se declară mulțumit de rezultat. „Campania umanitară «Iepurașul Solidar» a fost organizată cu scopul de-a sprijini copii bolnavi și oameni săraci. Campania a fost derulata în perioada 10.04.2019-26.04.2019, suma adunată fiind de 8.500 de lei. Au fost implicați 15 sponsori și 30 de voluntari”, susține Valentin Căldăraș.

Acesta mai spune  din banii strânși, 7.500 de lei au fost folosiți pentru cumpărarea a 300 de plase cu dulciuri, valoarea fiecărui pachet fiind de 25 de lei. „Restul baniilor au fost cheltuiți pentru toate celelalte lucruri care au fost necesare în vederea ducerii campaniei la bun sfârșit”, a precizat Căldăraș.

Potrivit celor declarate de organizatorul campaniei, dulciurile au ajuns la Spitalul Louis Țurcanu din Timişoara; la cele patru secții de Pediatrie ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad; la Spitalul Lipova; la case de   tip familial din Lipova; la Biserica Ortodoxă Lipova și Asociația Oaza Arad. „Nu îmi rămâne decât să închid a doua ediție a campaniei și să vă mulțumesc pentru că a-ți făcut posibil să zâmbească 300 de copii. Nimic nu este mai important decât să vezi că poți face minuni atunci când ești sănătos și Dumnezeu îți oferă posibilitatea să alegi între bine și rău. Vă mulțumesc pentru că existați și faceți ca poveștile și visele copiilor să devină realitate!”, a încheiat Căldăraș.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite