Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Camionul lui Moș Crăciun” restricționează traficul pe Bulevardul Revoluției

„Camionul lui Moș Crăciun” vine la Arad și restricționează traficul la Kilometrul 0. Acest lucru se va întâmpla duminică, între orele 14:00-18:00,  restricțiile urmând să fie aplicate pe Bulevardul Revoluției, pe sensul de circulație dinspre Teatrul Clasic „Ioan Slavici"  spre Podgoria, tronsonul cuprins între străzile A.D. Xenopol și Romul Veliciu, pe ambele benzi de circulație. 

„Camionul lui Moș Crăciun” restricționează traficul pe Bulevardul Revoluției
Comentează 0

În ședința de joi, 19 decembrie 2019,  Comisia de Sistematizare a Circulației din Municipiului Arad a avizat favorabil acestă solicitare  în vederea desfășurării acțiunii „Camionul lui Moș Crăciun”.

Cu sprijinul autorităților municipale,  transportatorii din Arad, împreună cu șoferii de camion,  organizează  cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, evenimentul: „Camionul lui Moș Crăciun”.  Mai exact, în data de 22 decembrie 2019, între orele 14:30 -17:30, în Piața Revoluției, în dreptul Primăriei Arad  vor staționa camioanele care transportă cadourile lui Moș Crăciun.  Astfel timp de 3 ore, ele vor putea fi vizitate și fotografiate,  iar ajutoarele Moșului vor împărți dulciuri și mici cadouri copiilor.

„Întrucât transportatorii și șoferii de camion sunt parte activă a comunității locale, aceștia și-au propus să ofere  momente de bucurie copiilor cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă”, susțin reprezentanții Primăriei.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite